Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5412537
Laatste artikelen
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Commissie Wonen: Minster Diependaele staat niet met twee voeten op de grond.
Mina Asabbane in hechtenis genomen voor de uitvoering van haar straf.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
17 juli 2019
VRT nota kadert nu ook naar uiterst links.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.889.600.
Brussel, 17 juli 2019.   

Het Vlaams Belang stuurde vandaag een persbericht met een van Vrt uitgelekte nota uit de redactieraad van 2 juli 2019. Voor deze redactie die door de Vrt en haar kompanen zoals de Raad voor de Journalistiek, al decennia geboycot wordt en rond Morsum Magnificat een cordon journalistiek wordt gelegd is dat geen verrassing. De uitgelekte nota zou volgens het Vlaams Belang aantonen dat de VRT een aparte cel wil oprichten om het Vlaams Belang te kaderen. Voor Morsum Magnificat is dat allemaal niets nieuws en zij hoopt dat het Vlaams Belang mede haar verkiezingssucces, voor eens en voor altijd de rechtshaters bij de VRT naar het bezemhok doet verhuizen.

Vuile was.

Op 10 januari bracht deze redactie al dat de VRT op elke slak die naar echts ruikt, zout legt. Het Vlaams Belang moet er ook rekening mee houden dat sommige journalisten van de VRT, zoals Marc Van de Looverbosch, logebroeder zijn, dat was ook het geval met Siegfried Bracke. In de HaZoDi affaire heeft journalist WVDE even de vuile VRT was naar buiten mogen brengen. Dat de vermeende energiespecialist Luk Pauwels die vroeger veel afwezig was wegens ziekte, het nu al tot voorzitter van de redactieraad heeft geschopt, is vreemd. In de nota wordt alleen het Vlaams Belang met naam genoemd, van linkse partijen geen namen.

De journalist.

Een ander orgaan waar ook alles wat naar rechts ruikt wordt aangepakt is "De journalist", het orgaan wordt door de vereniging van beroepsjournalisten uitgegeven, de VVJ/AVBB is de nationale beroepsvereniging waarvan ook Franstalige journalisten lid zijn, Vlaanderen erkent geen journalisten maar subsidieert de nationale vereniging VVJ/AVBB wel met een hoop belastinggeld. Kan het Vlaams Belang Sven Gatz daarover niet aan de tand voelen?     
 
Meer volgt mogelijk later, we zijn de gazet niet.
 
Artikel n : 07-19-7421
Geplaatst : 20:27 17/07/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.