Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4985569
Laatste artikelen
Meldert : Brandalarm in de assistentiewoningen van residentie Nedermolen.
Vluchtelingen in Lo-Reninge veroorzaakten een brandalarm in "De Passage".
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?-Update1
Genk: Kompaan van politiedel Brussel West, ook in beroep veroordeeld-Update1
16 juli 2019
Parket seponeerde maar burgerlijke rechtbanken veroordeelden belager.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.890.800.
Genk 16 juli 2019.   

--- Update 1

Raad voor de Journalistiek nagelde Erik Verbeeck onterecht aan de schandpaal.

Door deze tweede veroordeling van de kompaan van politie-inspecteur "Anka" die in het kader van deze pesterijen, schending privacy, openbare zedenschennis, belaging, etc. werd veroordeeld is aangetoond dat de beslissing van de Raad voor de Journalistiek in de zaak "X" totaal onterecht was. De Vrederechter in Genk veroordeelde alias Pino al eerder, nu op 14 juni 2019 ook de Rechtbank van Eerste Aanleg te Tongeren de uitspraak van de Vrederechter bevestigde, levert Erik Verbeeck hoofdredacteur Morsum Magnificat, nogmaals het bewijs dat de Raad voor de Journalistiek niet onafhankelijk maar partijdig is.

Strafbare feiten.

De politie-inspecteur "Anka" van PZ Brussel-West pleegde diverse strafbare feiten die door de huurders van de studio -o.a. Erik Verbeeck- stuk voor stuk gefotografeerd en gefilmd werden, bewijsmateriaal dat de Vrederechter te Genk en ook de Rechter in beroep te Tongeren werd aangenomen als formeel bewijsmateriaal. De klachten tegen de politie-agente zowel bij de politie, het Comité P. en de PZ Brussel-West worden nu opnieuw geactiveerd. Erik Verbeeck zal de RvdJ ook nu niet in kennis stellen omdat uit het verleden is gebleken dat de RvdJ alle bewijsmateriaal van Morsum Magnificat negeert en Erik Verbeeck kost wat kost aan de schandpaal wil nagelen.

Hier leest u het vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Tongeren van 14 juni 2019.

--- einde update 1 9:21 18/07/2019

De huurterreur die deze redactie -jawel, we zijn betrokken partij- in Genk mocht ervaren, is voor de tweede keer voor de rechtbank behandeld. De kompaan -GR- van de zich alzo opstellende politiedel van de PZ Brussel West, werd nu op 14 juni 2019 in beroep door de rechtbank van Eerste Aanleg te Tongeren veroordeeld, de Rechter te Tongeren volgde volledig de uitspraak van de Vrederechter van Genk die GR eerder schuldig had bevonden aan pesterijen, schending van de privacy, openbare zedenschennis waarbij de belager de penis toonde enz. -inzet-. 

Politiedel.

Eén van de aanstokers van de pesterijen was een politie-inspecteur van de PZ Brussel-West die wij "Anka" noemen. Zij was het lief van RR, de zoon van de verhuurder van de illegaal opgetrokken studio die zijn broer GR inschakelde om de huurders te pesten en te bedreigen. Regelmatig spanden ze met vieren samen om de huurders -waaronder deze redactie- te belagen, te bedreigen en te pesten, de ergste, GR alias Pino, werd opgejut door Anka. De wijze waarop de politie-inspecteur zich gedroeg is niet waardig om bij de politie te worden ingelijfd, er werden dan ook bij de korpschef van de PZ Brussel-West en het Comité P. klachten geplaatst.


Passage uit het vonnis, waar het Parket seponeerde veroordeelde de burgerlijke Rechter wel?! De foto's, beelden en opnamen werden met de nodige waarschuwingen -iconen- vanuit de privé vertrekken genomen.

Raad voor de Journalistiek -RvdJ-

Klap op de vuurpijl is dat de politiedel nog de lef had om tegen Morsum Magnificat een klacht te plaatsen bij de RvdJ, een roddelgazet die blindelings alles aanvaardt wat tegen Morsum Magnificat is gericht, voor de zoveelste keer levert Morsum Magnificat het formeel bewijs van de partijdigheid van de RvdJ. 

Parket Tongeren.

Daar waar het Parket van Tongeren de klacht wegens plassen tegen de gemarkeerde auto van Morsum Magnificat wegens te weinig bewijzen, seponeerde, veroordeelde de Rechter in Eerste Aanleg wel, zelfs voor openbare zedenschennis -zie inzet passage vonnis-, hier is nog eens aangetoond wat parketten eigenlijk doen.

Politie Genk.

Ook hier speelde de politie van Genk -CARMA- een niet al te propere rol, diverse keren werd de elektriciteit van de studio, ook 's nachts uitgeschakeld, die interventies hebben de interventieploegen niet genoteerd! 

 
Artikel n° : 07-19-7419
Geplaatst : 18:28 16/07/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 18 juli 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.