Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789413
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen"-Update1
08 juni 2019
Hoe kunnen onderzoekers in studies hun broodheren kritsch benaderen?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.201.600
Rillaar  8 juni 2019.

-- Update 1

Woningcontroleur of inspecteur.

De functie van wonngcontroleur of woninginspecteur is verschillend en worden blijkbaar door mekaar gehaald, velen, ook soms deze redactie zien soms het bos door de bomen niet meer. Hoe dan ook heeft Morsum Magnificat, ondanks haar grote ervaring nog niet te doen gehad met een woningsinspecteur. Een woningcontroleur treedt op in functie van de administratieve procedure, een wooninspecteur treedt op als ambtenaar met bevoegdheid gerechtelijke politie, dit binnen de strafrechtelijke procedure in erge vormen van krotverhuur, dat ou op aanvraag van het parket gebeuren, Morsum Magnificat heeft dat nog nooit tegen gekomen. Bij een aanvraag van huursubsidie komen woningcontroleurs in actie en geen wooninspecteurs. Of die wooninspecteurs geaccrediteerd zijn is ons -nog- niet bekend.

De opdracht dat het consortium van drie universiteiten onder de noemer "Steunpunt Wonen" voor de periode van 31 januari 2016 tot 31 december 2020 hebben gesloten, kost de belastingbetaler, buiten wat de overheid al aan de universiteiten betaalt, over die periode 3.745.000 euro! Dat Steunpunt Wonen wordt geacht om de problemen in de woonmarkt te onderzoeken, ook waar het gaat over de -slechte- kwaliteit van de woningen, maar aan dat heikel punt wordt om het écht op te lossen, ten gronde niets gedaan. Er zijn in dat kader ook een resem boeken geschreven en het zijn altijd dezelfde die aan bod -mogen- komen.

Broodheer.

Stel dat Morsum Magnificat die al tien jaar is ingeschreven op de lijst voor een sociale woning en die nog altijd niet kreeg toegewezen, sindsdien - mei 2009 - de woonmarkt vrij goed opvolgt, zou als ervaringsdeskundige een rapport kunnen schrijven zonder rekening te moeten houden met diens broodheer. Steunpunt Wonen kan nooit een onafhankelijk verdict van haar onderzoek neerschrijven omdat de Vlaamse -p-Overheid zelf de schuld is van het feit dat de Vlaamse huurwet en de Vlaamse Wooncode ten velde nooit is toegepast en nooit echt zal worden toegepast, dat is gewoon politieke zelfmoord. Zo hebben wij het Vlaams Belang over een periode van twee jaar quasi nooit zien deelnemen aan de Commissie Wonen, die partij is niet sociaal en beweegt zich dan ook niet in die woonproblematiek.

-- einde update 1
14:02 15/11/2019

Weer een studiedag.

Op 18 juni organiseert Steunpunt Wonen weer een studiedag - 2.1/2 uur!- in de UAntwerpen, weer dezelfde spelers, weer dezelfde teneur, weer aantonen wat de problemen zijn, maar nooit een oplossing geven en altijd met de fluwelen hand de problemen omfloersen. Daaruit volgt nog maar eens het zoveelste boek waar ook weer dezelfde namen te voorschijn komen. Wie ook niet mag ontbreken is het linkse huurdersplatform, die van de overheid ook 100.000 euro steun ontvangt en hier ook weer het woord mag komen voeren ... wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

Meer volgt nog, maar het kan nog even duren, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 06-19-7405
Geplaatst : 10:34 8/06/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 15 november 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.