Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789383
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Vlaams Belang dient strafklacht in tegen Laurette Onkelinx voor laster.
29 mei 2019
Gewezen vicepremier sp.a bestempelde Vlaams Belang als racistische partij.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.756.400
Brussel, 29 mei 2019.

In een persbericht van deze namiddag laat het Vlaams Belang weten juridische stappen tegen Laurette Onkelinx te gaan ondernemen, Onkelinx zou het Vlaams Belang een racistische partij hebben genoemd waardoor Onkelinx het Vlaams Belang criminaliseert zegt het Vlaams Belang. Vandaag was ook haar echtgenoot, professor en advocaat Marc Uytendaele, al in de Franstalige pers zeggend dat er binnen de zes maanden nieuwe verkiezingen zullen moeten volgen. 

Rudy Bogaerts.

Laurette Onkelinx was ook de nagel in de doodskist van wijlen Rudy Bogaerts bekend hoofdredacteur van Père Ubu en Paf. Onkelinx spande de ene rechtszaak na de andere in tegen Rudy Bogaerts de leraar van onder andere Prins Laurent.

Snelste echtscheiding ooit in België.

Onkelinx was ooit gehuwd met de Algerijn Abbès G. waartegen Marokko in 1996 een internationaal aanhoudingsmandaat uitvaardigde wegens activiteiten in het drugsmilieu, Abbès werd op 31 juli 1997 in Zaventem aangehouden. Onkelinx was toen minister-president van de Franstalige gemeenschap. Onkelinx zette de scheiding in en die was al na één maand een feit, dat was snelste echtscheiding ooit in België uitgesproken.

Vlaams Belang : 

" Racisme of xenofobie zijn bij wet als misdrijf strafbaar sedert 1981. Kortom: met haar uitspraken criminaliseert Onkelinx het Vlaams Belang, zijn programma en zijn kiezers. Van Grieken laat het hier dan ook niet bij en zet juridische stappen. De Vlaams-nationale partij beroept zich hierbij op een uitspraak van het Antwerpse Hof van Beroep. Dat oordeelde vorig jaar nog in een geschil met de organisatoren van de Boekenbeurs dat het Vlaams Belang op geen enkele wijze racistisch of discriminerend is. Het Hof volgde hiermee overigens een schriftelijk advies van de procureur–generaal bij het Hof van Beroep, dat letterlijk van oordeel was dat: “Helemaal niet bewezen is dat de politieke overtuiging die gelieerd kan worden aan de politieke partij in kwestie, het Vlaams Belang, racistische of discriminerende tendensen zou vertonen. Terecht merkt de eerste rechter daaromtrent op dat tot op heden geen acties opgestart zijn tegen het Vlaams Belang welke toelaten die partij te kwalificeren als een partij met een racistisch gedachtengoed.”, einde citaat Vlaams Belang.

NVDR:
Voor Morsum Magnificat is Laurette Onkelinx tijdens persmomenten de meest vriendelijke politica, maar duidelijk, zoals vele politici, een wolf in schapenvacht.

Meer volgt wellicht nog, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 05-19-7400
Geplaatst : 19:27 29/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 29 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.