Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5838418
Laatste artikelen
Lotenhulle: Fietsen langs de Steenweg op Deinze niet zonder hindernissen.
Lotenhulle : Brand bij valavond bij veebedrijf Jan Dobbelaere-Update1
Infrabel moet meer gecontroleerd op veiligheid voor aannemers en reizigers.
Mina Asabbane en de leugens over haar aanhouding.
Europol: Arrestatie van 12 vermeende leden van 'Ndrangheta.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
18 mei 2019
Euforie door positieve peilingen zorgt tijdens slotmeeting voor straffe uitspraken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.738.500.
Antwerpen, 18 mei 2019.

Dock 3 aan het Straatsburgdok was vandaag voor de slotmeeting van het Vlaams Belang afgeladen, dermate dat ook de trappen met enthousiastelingen werden bezet, er was geen doorkomen aan, erg veilig is dat niet, de aanwezigheid van hun ordediensten ten spijt. De vier sprekers Dewinter, Janssens, Pas en Van Grieken hebben hun volk duidelijk gemaakt dat het Vlaams Belang nog niet uitgerangeerd is, ze hopen op 26 mei weer een zwarte zondag te veroorzaken. De slotmeeting begon met n minuut stilte voor de onlangs vermoorde Julie Van Espen.

Slot van de meeting met het Vlaams Volkslied in een nokvolle Dock 3


Filip Dewinter.

Voor Filip Dewinter is het klimaat en de migratie-invasie onze grootste vijand, Dewinter heeft gelijk dat de massatoeloop van vreemdelingen een groot probleem is geworden. Door de toestroom loopt het met de vreemdelingen fout in het onderwijs, ze kunnen niet "volgen" en slagen er niet in om een diploma te bekomen. Erger is dat ze dezelfde postjes willen bemachtigen als anderen die wl de nodige kwalificaties hebben. Anderzijds moeten we Dewinter duidelijk maken dat de instroom van vluchtelingen wegens het klimaat zal toenemen wat Morsum Magnificat al in november 2011 heeft duidelijk gemaakt. Onze contreien zullen overspoeld worden door klimaatvluchtelingen.

Brood en spelen.

Dewinter verwijst naar " brood en spelen ", dat is al een eeuwenoud gezegde, de socialisten hielden het volk "arm" en de katholieken "dom". Tegenwoordig wordt mede de klassieke pers, alles ingezet op "spelen" en dat heeft twee voordelen; spelen worden het volk door de strot geduwd zodat ze dan van de dagelijkse sleur en de problemen worden afgeleid en vervolgens vaart de failliete staatskas er wel bij, vreten en zuipen brengt zaad in het bakje.

Tom Van Grieken.

Ondanks de goede peilingen benadrukt Van Grieken dat het Vlaams Belang niet op haar lauweren mag rusten, integendeel de strijd is immers nog niet gestreden. Hij stelt dat de sociale zekerheid moet afgeschermd worden voor buitenlandse gelukzoekers en dat de politieke kliek moet stoppen met het op alles besparen en belasten, behalve op zichzelf. De wetten inzake gezinshereniging moeten, omdat er ieder jaar meer dan 50.000 mensen naar hier komen, dringend worden aangepast, momenteel is het zover dat er in Antwerpen officieel meer allochtonen wonen dan autochtonen.  

Chris Janssens.

De Genkse Vlaams Belanger zet een aantal thema's in zijn speech die volgens hem niet normaal zijn zoals :
- En op vijf leeft in Vlaanderen in armoede.
- En op vier personen met een handicap zitten in armoede.
- Mr dan 3 op 4 ouderen kan hun rusthuisfactuur -1.700 euro- niet betalen
- Wachtlijst met 135.000 gezinnen voor een sociale woning.
- Energiefactuur kan door steeds meer mensen niet meer betaald.

De klassieke partijen zouden, om het allochtone kiesvee te behagen, hun eigen volk verloochenen, Janssens poneert dat in het kader van Mustafa Aytar, een Turkse extremist die op de lijst van de sp.a voorkwam. Ook de subsidiring van de Turkse beweging -en Moskee- Milli Görüs en Liesbeth Homans mochten het ontgelden.

Barbara Pas.

Over de uitbetaling van de leeflonen is er al heel veel te doen geweest, het is inderdaad een triest feit dat bijna de helft van de uitbetaalde leeflonen naar niet-Belgen gaat maar Pas zou, indien ze goed op de hoogte zou zijn, nog veel meer onaanvaardbare feiten kunnen citeren maar het Vlaams Belang is niet erg actief in de sociale problemen van de maatschappij. In de zaak van de vermoorde Julie Van Espen wil Barbara Pas nog steeds het ontslag van Koen Geens. De gevangeniscapaciteit moet uitgebreid en de vreemdelingen -45%- moeten hun straf uitzitten in eigen land. 


Meer kan nog volgen we zijn de gazet niet.

Artikel n : 05-19-7389
Geplaatst : 19:46 18/05/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 19 mei 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.