Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789358
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Begijnendijk pakt leegstand aan op basis van lijsten burgerlijke stand.
12 mei 2019
Een krot waarvan alleen de brievenbus wordt gebruikt, is dat domiciliefraude?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.727.700.
Begijnendijk, 12 mei 2019.

MM_287_02_Legstand.pdf

Het tekort aan betaalbare huurwoningen heeft dramatische vormen aangenomen en verhuurders bieden panden aan die ongeschikt of zelfs onbewoonbaar zijn en gebruiken huurders als voetveeg. Deze redactie is betrokken partij en kan dus als geen ander, als ervaringsdeskundige, over dit onderwerp schrijven. Morsum Magnificat onderzoekt de leegstand en vergelijkt de leegstaande panden met de door de gemeenten in openbaarheid van bestuur ter beschikking gestelde lijsten.

Tremelo weigert.

Een rist gemeenten hebben na aanvraag via openbaarheid van bestuur, spontaan hun leegstandregisters zonder problemen overhandigd, maar Tremelo heeft dat geweigerd en blijft daarmee als vanouds in hun boosheid volharden, de beroepsinstantie floot Tremelo op 16 april 2019 dan ook terecht  terug en bijgevolg MOET Tremelo dat register overmaken. 

Begijnendijk.

Volgens het leegstandregister zou Begijnendijk in 2018 nog geen veertig leegstaande woningen tellen, deze redactie is ervan overtuigd dat die lijst niet klopt. Zo stellen we vast dat er in de Onze Lieve Vrouwstraat 50 een woning totaal verkrot is waar nog iemand zou wonen, maar uit informatie en eigen onderzoek blijkt dat alleen de brievenbus wordt gebruikt, nu gaat de gemeente Begijnendijk in het kader van de nieuwe lijst op zoek naar leegstaande panden waar niemand gedomicilieerd is, wat in dat pand niet het geval is, de naam van de zogenaamde bewoner staat op de brievenbus en de deurbel. Die woning moet dus, ook al daar iemand gedomicilieerd, op de lijst van de leegstaande panden komen.


Frappant dat aan die woning aan de O.L.Vrouwstraat 50 verkiezingsborden van de N-VA zijn opgesteld.

Huurders de voetveeg.

De laatste drie huurpogingen tonen andermaal het misbruik van de verhuurders en de verhuurkantoren aan. In de Vossenkostraat in Scherpenheuvel- Zichem verstoort de verhuurder het rustig huurgenot van de huurder door zijn marktauto op het gehuurde te plaatsen en te herstellen, de verhuurder haalt 's morgens de marktwagen uit de garage die zich op het verhuurde gedeelte bevindt. In Huiskens te Aarschot is er achter de woning een bijhorende garage maar die heeft de verhuurder zelf als opslagplaats in gebruik en dus wil hij permanent toegang om die garage te gebruiken, dat is eveneens schending van het rustig huurgenot en zo staat het ook in de oude en in artikel 14 van de nieuwe huurwet van 9 november 2018.  

Nancy door OCMW gedumpt.

In MM 286 04 hebben we al een tipje van de sluier van de problemen van Nancy in Koekelare opgelicht, nu komt het vervolg, het koppel werd door het OCMW van Koekelare belazerd en in een omgeving gedumpt waar ze geconfronteerd worden met drugsverslaafden waarmee ze moeten samenwonen en waar ze in mensonwaardige en onhygiënische omstandigheden moeten leven -zie foto douche voor gemeenschappelijk gebruik-.


De douche van de opvang 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en moeten een verhuis voorbereiden.

Artikel n° : 05-19-7384
Geplaatst : 17:26 12/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 13 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.