Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506759
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Brand in Begijnendijk : Wie bracht de klassieke pers weer zo snel op de hoogte?-Update1
27 april 2019
Feiten en oorzaak werden aan de burgemeester voorgelegd, waar zit het maatschappelijk belang?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.701.800
Begijnendijk 27 april 2019.

-- Update 1

Wie lekte?

Als het parket en de deskundigen maar in de namiddag ter plaatse zijn gekomen -foto-, wie heeft er dan aan Radio2 verteld dat de oorzaak een sigaret zou zijn, is dat soms de brandweer geweest die haar vriendjes van de pers informeerde, moet het parket daarover soms geen onderzoek voeren?


Politielint verspert de toegang tot de woning.

--- einde update 1 14:03 28/04/2019

De brand die deze morgen in de Sleutelbaan een slachtoffer maakte, zou volgens Radio2 door een sigaret -of meerdere- veroorzaakt zijn, dat is ook wat de burgemeester van Begijnendijk Bert Ceulemans via Radio2 vertelde - dat werd hem uiteraard voorgezegd, zo gaat dat met de politiek en de klassieke pers-. De vraag is altijd wie informeert de klassieke pers, wie schendt diens beroepsgeheim? Wat is de maatschappelijke waarde van zo'n bericht, is dat om aan te tonen dat zij -Radio2- super snel geļnformeerd zijn? Is het nog niemand opgevallen, dat bijvoorbeeld VTM disproportioneel de politie - vooral WPR- en de brandweer pampert? Moeten wij het dan nog eens extra in de verf zetten dat zo'n VTM als eerste de informatie van gebeurtenissen ontvangt?

Sigaretten?

Onze bron spreekt zich ook over "sigaretten" uit, maar kan dat niet met zekerheid zeggen, er kwam wel rook uit de ramen van de verdieping, maar het vuur zou ontstaan zijn in de keuken. Deze namiddag was de brandweer rond half vier nog ter plaatse, dat was ook het geval met de politie, recherche en parket die de zaak onderzoekt .... en dan horen we er verder niets meer van en vragen mogen niet gesteld want dan wordt het geheim van het onderzoek geschonden ..... Als er dan een onderzoek is, wordt dat dan vooral onafhankelijk en professioneel uitgevoerd? We zullen het wellicht nooit weten, er is helaas weer een slechtoffer -JH- te betreuren.   

Dit is niet de betreffende woning.

Waarom moet alles altijd zo geheim verlopen, wat is er dan altijd te verbergen wat het "volk" niet mag weten? Is de lokale politie dan in alles deskundig dat zij de zaak -zogezegd- onderzoeken?

SAH.

Burgemeester Bert Ceulemans vertelde dat de brandweer vrij snel ter plaatse was, opgeroepen om 09:27u en ter plaatse om 09:36u, dat is dus negen minuten en dat is volgens de vereisten van de Snelste Adequate Hulp -SAH- een verbintenis, de brandweer wordt tenslotte ook met veel belastinggeld betaald, man moet over die snelle interventietijd ook niet te ijdel zijn, er zijn trouwens ook genoeg gevallen bekend waar het qua SAH wel fout is gelopen. Men moet stoppen met de brandweer niet aflatend te pamperen, het is hun job en ze beschikken over heel veel materiaal, toeters en bellen en ze stellen zich als een paramilitaire organisatie op. 

Artikel n°: 04-19-7366
Geplaatst: 20:16 27/04/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 april 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.