Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4696073
Laatste artikelen
Vlaams Belang met meer dan drieduizend aanwezigen op de familiedag te Bokrijk.
Nissan Leaf over lange afstand getest door Morsum Magnificat.
Aarschot : Nu ook American Bar Extreme te koop.
Paul Van der Es had dan toch gelijk inzake de RES Prepaid affaire?!Update1
Exit Bar in Gelrode plotseling te koop.
Vlaams Belang stelt programma verkiezingen 2019 voor in ICC te Gent-P1
31 maart 2019
Eerst "onze mensen" is de slogan, maar is het niet eerst "hun politici"?


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.654.600
Gent 31 maart 2019.

MM_286_01_Vlaams_Belang.pdf

Het Vlaams Belang heeft zaterdag 30 maart haar verkiezingsprogramma 2019 voorgesteld, de zaal was nagenoeg volgelopen met overwegend oudere partijgenoten voor een preek voor eigen kerk. We lopen tijdens het evenement onder meer Filip De Man tegen het lijf, de man kent Morsum Magnificat niet, woordvoerder Klaas Slootmans die van oordeel was dat ons medium niet meer bestond en Yves Buysse die Morsum Magnificat maar al te goed kent omtrent een geweigerde poging om technische installaties in de gevangenis van Brugge te bekijken. Ook Alain Verschaeren uit Tremelo behoort tot de Vlaams Belang politici die Morsum Magnificat zogenaamd niet kennen. Anke Van dermeersch had de compromitterende foto die we van haar in het Vlaams Parlement rond prof. Luc L. hadden genomen nog altijd niet gezien. Kortom hun slogan "Eerst onze mensen" klopt niet, het is "Eerst Onze Politici"? Speciaal voor meneer De Man leggen we hier een link naar slechts n artikel over "blijf van ons land". 

Forza Flandria.

Het Vlaams Belang zou inderdaad de stemmen die ze van het volk hebben gekregen rato in bestuursmandaten moeten kunnen omzetten, maar zal haar natte droom van de Forza Flandria nooit kunnen waarmaken. Wij vragen ons ook af, of de partij buiten de kandidaten, voldoende kennis om te besturen bezit. In ieder geval werd een relatief klein medium zoals Morsum Magnificat wegens kritische artikels tien jaar van haar perslijsten verwijderd, sindsdien zijn de bezoekers voor de website van Morsum Magnificat verdubbeld naar tweeduizend bezoekers per dag. Voor Morsum Magnificat blijft het Vlaams Belang een partij zoals alle andere, politici moeten over de rug van journalisten omhoog kunnen kruipen maar Morsum Magnificat is niet links, niet rechts, maar averechts.

De "Maiden speech" van Adeline Blanquaert - afdeling Vlaams Belang Gent.


Gerolf Annemans - Europa, zoals altijd "klaar en duidelijk" we vragen ons af, of Annemans niet in een andere partij thuis hoort.

Meer en foto's volgen asap, we zijn de gazet niet!

Artikel n : 03-19-7340
Geplaatst : 13:32 31/03/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 01 april 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.