Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4963632
Laatste artikelen
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?
Meldert Nedermolen vzw : Experimenteel radio-onderzoek wordt onmogelijk gemaakt.
Aalst : Hoeveel is er "gefoefeld" met de erkenning van GAW Nedermolen te Meldert?-MM-286-01
Gwendolyn Rutten pampert Aarschot-MM-283-06-Update1-Receptie
26 januari 2019
Morsum Magnificat nu ook met nieuws over groot Aarschot. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat :
4.533.800.
Aarschot 26 januari 2019.

-- Update 1
Gwendolyn, hier, daar, ginder en op de nieuwjaarsreceptie.

Je moet het met een huisgezin allemaal maar aankunnen, politici zijn supermensen en dito toneelspelers die er feilloos in slagen om "het volk" slaafs op sleeptouw te nemen en tegelijkertijd in de zakken te zitten, het is alleen als het heel koud is, dat ze hun handen in hun eigen zakken houden.  Gwendolyn Rutten beweert in haar korte speech bij herhaling dat Aarschot een prachtige stad zou zijn maar dat is wel door een gekleurde bril bekeken, er is nog een andere waarheid en dat is die waarvoor deze redactie belangstelling heeft. De geluidsproductie van Time Machine  band piekte wel tot 90 dBA, maar dat kon kortstondig door de beugel.

Aarschot van iedereen. 

Alhoewel het een nieuwjaarsreceptie was van iedereen, was het er in feite een van de Open Vld, Gwendolyn riep vanaf het podium van Time Machine, niettegenstaande deze nog niet in het zadel zit, de nieuwe ploeg op om zich op het podium te begeven, de drang naar het uiterlijke machtsvertoon kon niet wachten tot het moment dat ze echt in het zadel zitten. In een korte speech verwees Gwendolyn naar het gezegde "iedereen is van de wereld en de wereld van iedereen" en maakte daarvan "iedereen is van Aarschot en Aarschot is van iedereen ", gezondheid riep Gwendolyn die er nog aan toevoegde dat het zware verkiezingsjaar verleden tijd is en er nu een nieuw begin van start gaat, Gwendolyn gaf duidelijk de toon aan. Dat de stad van iedereen is, zou wel kunnen, maar of iedereen gelijk is voor de stad is een andere vraag.   

Rond half twaalf liep de Grote Markt vol.

N-VA Kandidaat behaalde slechts 117 stemmen.Deze kandidaat van de N-VA lijst die iedereen met zijn GSM filmde, kreeg 117 stemmen achter zich, echt geen reden om de toasten. Een glas bubbels  neemt men vast bij de voet  en / of de steel van het glas, niet bij de kelk! Hij is ook vastgoed makelaar en praat zijn mond voorbij, daardoor is een kandidaat koper van een café in Rillaar tegen de lamp van de sociale inspectie gelopen. Als gevolg van dat geroddel mag de makelaar bij de verkoop van een pand in Rillaar bij vonnis van de Vrederechter kandidaat bezoekers niet begeleiden - zie MM 283-06. Pas dus op wat ge tegen die man zegt. De nieuwe ploeg op het podium, burgemeester Peeters was niet van de partij.

--- einde update 1 15:40 27/01/2019

Recent werd Morsum Magnificat, weliswaar op verzoek van de uitgever MORSE-Press Vof, aan de perslijst van stad Aarschot zoals ook Rondom daarop voorkomt, toegevoegd. Toch kan/moet Morsum Magnificat qua inhoud niet vergeleken worden met de Rondom. Journalistiek gezien bevindt Dirk Van De Gaer, medewerker van de Rondom, zich echter in exact dezelfde positie als de hoofdredacteur van Morsum Magnificat : freelancer, voor het overige liggen de stijl en de onderwerpen van beiden kilometers uit elkaar en bovendien verschijnt er in Morsum Magnificat, in tegenstelling tot de Rondom, geen enkele publiciteit waardoor de publicisten en de politici de pen van Morsum Magnificat niet kunnen vasthouden.

Meer volgt, onder meer de cowboys van ROB-TV in Rillaar en makelaar via de Rechter toegang pand ontzegd. 
 
Artikel n° : 01-19-7289
Geplaatst : 12:14 26/01/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 januari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.