Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4963610
Laatste artikelen
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?
Meldert Nedermolen vzw : Experimenteel radio-onderzoek wordt onmogelijk gemaakt.
Aalst : Hoeveel is er "gefoefeld" met de erkenning van GAW Nedermolen te Meldert?-MM-286-01
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
18 januari 2019
Promotie van de overheid is boerenbedrog en oplaadproblemen via elektrisch net worden verzwegen.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.518.700.
Brussel 18 januari 2019.

De verkoop van elektrische auto's verloopt niet naar de zin van de -p-overheid, nogal wiedes, er zitten een aantal addertjes onder het gras. Wie de batterijen binnen de twee drie uur wil opgeladen zien, zal over een elektrische installatie moeten beschikken die voldoende elektrisch vermogen kan leveren. Met een oude elektrische installatie zal de laadtijd van de  batterij meer dan tien uur bedragen. Wie sneller wil opladen zal over een driefasig systeem moeten beschikken, dus de elektrische installatie verzwaren en over de kosten daarvan -duizenden euro's- zwijgt de overheid wijselijk. Morsum Magnificat stelde ter gelegenheid van een eerdere " Green drive " in de aula van Eandis te Leuven, vragen waarop nooit antwoorden werden gegeven. 

De Chinezen.

Het is ongelooflijk dat hier zelfs met een subsidie van de overheid, een kleine elektrische auto toch nog zestienduizend euro moet kosten, in China koop je een gelijkaardige kleine elektrische auto, voor minder dan vijfduizend euro en de Chinezen doen tegenwoordig aardig hun best om hier zaken te doen, China heeft een enorm aanbod, is enorm bij de pinken en zeer goed georganiseerd. 

Reserve bij tekort.

Uit een studie van Itinera blijkt dat de overheid de capaciteit aan batterijen in elektrische auto's wil aanwenden bij een eventueel tekort aan elektriciteit, daaraan wordt in de klassieke pers evenmin aandacht geschonken, het "systeem" houdt het volk vaak dom en de klassieke pers, met al hun zelfverklaarde specialisten, zijn de dragers van dat systeem. De katholieken hielden het volk arm en de socialisten dom en daaraan is door de eeuwen heen maar weinig veranderd.

Eerder artikel.

 
Artikel n : 01-19-7288
Geplaatst : 18:17 18/01/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 18 januari 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.