Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4808717
Laatste artikelen
Morsum Magnificat sluit redactie in Rillaar.
Zakenkantoor uit Scherpenheuvel is geen baas over huurpand.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen".
MIVB Pakt in haar jaarverslag uit met veel nieuws-Update1
Vlaams Belang slachtoffer van eigen succes?-Update1
Rillaar: Weer ganse voormiddag een Telenet storing voor deel van Tieltseweg.
08 januari 2019
Ondergrondse voedingskabel laagspanning op verschillende plaatsen beschadigd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.504.100.
Mechelen  08 januari 2019.

Op 1 oktober 2018 signaleerde Morsum Magnificat aan burgemeester Peeters -Aarschot- dat aannemer MZN die in opdracht van Eandis aan de Tieltseweg werken uitvoert, de regels voor inname openbaar domein met de voeten trad, weggebruikers in gevaar werden gebracht. André Peeters stuurde wel vlotjes zijn technische dienst, maar twee uur later had de aannemer nog geen enkel verkeersbord geplaatst. De aannemer daarover gecontacteerd, stuurde deze een e-mail opgesteld in het Turks.

Geen internet.

Toevallig of niet, is er vandaag - en blijkbaar ook al eerder- op die plaats een defect ontstaan aan de ondergrondse kabel van het laagspanningsnet waardoor de buurt en een distributiekast van Telenet geen spanning had. De ondergrondse kabel was over een lengte van zowat vier meter ernstig beschadigd, het internet leg er zowat de ganse voormiddag uit.  

Kabel beschadigd.

Over die firma MZN hoort deze redactie al geruime tijd diverse verhalen, die aannemer zou bij Eandis heel wat invloed hebben, zelfs toezichters van Eandis die opmerkingen over het werk van MZN plaatsten, werden door Eandis in plaats van de aannemer, op het matje geroepen! Morsum Magnificat heeft MZN behalve op 1 oktober 2018, ook al eerder op 23 oktober 2017 op onveilig werk betrapt bij het ondergronds brengen van een laagspanningsaftakking aan de Tieltseweg 339.


Een kabel van 4 x 150 mm˛ was over een lengte van ongeveer vier meter diverse keren beschadigd, er ligt op die plaats ter hoogte van n° 122 ook een aftakking op de riolering.
    
Meer en meer foto's volgen.

Artikel n° : 01-19-7280
Geplaatst : 20:17 8/01/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 08 januari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.