Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4815068
Laatste artikelen
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba.
Tremelo opnieuw door Beroepsinstantie Openbaarheid van Bestuur op de vingers getikt..
Morsum Magnificat sluit redactie in Rillaar.
Zakenkantoor uit Scherpenheuvel is geen baas over huurpand.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen".
Aarschot Gwendolyn: Art.29 Wetboek voor Strafvordering nu: "gewoon doen"-MM-283-01
01 januari 2019
Geen kiezersbedrog of volksverlakkerij maar zoals beloofd "gewoon doen"!

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.494.500.
Rillaar 01 januari 2019.

MM_283_01_Gwendolyn_Art-29WsV.pdf

Gwendolyn Rutten "Open Vld" , lees "Open -uw zakken- Vld" heeft op 24 september 2018 tijdens het maandelijks gemeentelijk schouwtoneel, de show gestolen. Grote -?- pers- en machtsgeile Gwendolyn wreef toen alle leden van de gemeenteraad artikel 29 van het Wetboek voor Strafvordering in, een wet die op ALLE ambtenaren van toepassing is. Gwendolyn heeft dat zelf, in het kader van de storm in een glas water rond het lekken van examenvragen rond Christel Verlinden, gedaan en Gwendolyn was fier als een gieter. Maar Gwendolyn Rutten is, zoals alle politici een huichelaar van formaat en dat formaat wordt door het feit dat ze juriste is door stemmingmakerij nog ferm aangedikt. Destijds legde Morsum Magnificat met MM_165 van mei 2009 in de zaak SBGW te Aarschot het feit bloot dat Gwendolyn Rutten in het kader van haar mandaat de ogen heeft gesloten voor fraude. We gaan Gwendolyn Rutten nu vanaf januari 2019 ook op de lijst van de burgemeesters/witteboordencriminelen plaatsen. 

Minstens passieve corruptie.

Open Vld is een partij waarvan velen in opspraak zijn gekomen, zoals "Sjareltje" De Gucht, Patrick Dewael, Geert Versnick. Open Vld-ers Fientje Moerman en Marc Verwilghen waren minister van Economische Zaken toen de energiemarkt geliberaliseerd werd. De elektriciteitsprijs is sindsdien alsmaar gestegen en zal ook nooit meer dalen. Electrabel was meerderheidsparticipant in de gemengde intercommunales waar Open Vld'ers zoals Geert Versnick hun zakken hebben gevuld, Open Vld moet minstens gelinkt worden aan passieve corruptie. Aangezien het volk haar leiders kiest weten we voor wat de Open Vld kiezers in Aarschot staan.


Morsum Magnificat ressorteert onder MORSE-Press Vof, een legaal Vlaams bedrijf met een ondernemingsnummer en persactiviteiten in haar doelstelling. Morsum Magnificat onderscheidt zich wegens haar verregaande bewezen technische kennis, van de klassieke pers, voert geen publiciteit, ontvangt geen enkele subsidie van de Vlaamse Overheid of andere financier en is dus, tot spijt van wie het benijdt, volledig onafhankelijk.
 
Artikel n : 01-19-72XX
Geplaatst : 9:41 1/01/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 05 januari 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.