Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5273183
Laatste artikelen
VOKA’s Dag van de Ondernemer op de rechtbank-P1-Update2
Infrabel / NMBS reageren niet op te moeilijke vragen van Morsum Magnificat.
Infrabel : Weer miserie met spoorovergang in Begijnendijk-Update1
Europol: Wereldwijde actie tegen het witwassen van geld.
Morsum Magnificat is geen gazet, die hanteren de pen van het systeem -MM-290-01
Mensen kunnen de eindjes niet meer aan mekaar knopen dixit de socialistische vakbonden.
25 december 2018
Reizen via Zaventem en Vrt camera's drijven het "Volk" naar disproportionele hypocrisie. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.487.400.
Wachtebeke 25 december 2018.

Om het "Volk" zoveel mogelijk geld uit de zakken te halen heeft de klassieke pers -als dragers van het systeem- samen met de politiek weer een schouwspel op het getouw gezet. Een grote linkse gazet schrijft dat Vlaanderen zich met Music For Live massaal voor het goede doel inzet. Als er succes is dan komt dat door de mediageilheid van het "volk", dat mede een Vrt-trio met allerlei gekke toeren, toeters en bellen er inderdaad in geslaagd is om miljoenen op te halen. Maar wie heeft er controle op de correcte verdeling van het opgehaalde geld, het zou niet de eerste keer zijn dat in dit corrupte land hier en daar wat aan de vingers blijft plakken. Dat volgens de ABVV de mensen de eindjes steeds minder aan mekaar kunnen knopen klopt alleen voor zij die van een of andere uitkering leven en niet kunnen foefelen, de -p-overheid faalt in het opsporen en beteugelen van fraudeurs, frauderen is immers de succesvolle Belgische nationale sport. 

Welvaart.

Zeventigduizend vertrokken in Zaventem met vakantie, overal werd in de klassieke pers feesten gepromoot, miljoenen transacties in de winkels, het kan niet op met de welvaart, maar het is een vals gepromote welvaart, de armoede stijgt en het zijn de "foefelaars" die daarvan de oorzaak zijn. Door de problemen in de regering kunnen de budgetten voor fraudecontrole -toevallig?- niet toegekend worden, de kleine en grote fraudeurs ontspringen weer de dans en blijven buiten schot, een schandalig voorbeeld daarvan is de smerige zaak Fortis. Hoe meer fraude hoe minder geld voor de laagste inkomens en de armoede. 

Studieniveau.

Door de geweldige import van asielzoekers met een explosie van geboorten als gevolg, gaat ook het studieniveau fel achteruit waardoor de werkloosheid stijgt en ook de armoede toeneemt, in die materie hebben linkse politici die daar hun kiezers zochten en zoeken een groot aandeel. Morsum Magnificat heeft uit verschillende onderzoeken de bewijzen dat geïmporteerde vreemdelingen het hier in België goed doen vooral bij de RVA, de ziekenhuizen en de OCMW's waarvan sommige Limburgse maatschappelijk werkers er de voorkeur aan geven om Frans in plaats van Nederlands te spreken met hun cliënt die toch al méér dan 20 jaar in België verblijft.

Opvoeding.

Ook wat opvoeding betreft gaat het goéd met de Belgische jeugd. Reis als oudere maar eens met de trein of bus en je zult het snel ervaren.  Snotneuzen van tien, of ouder dénken er zelfs niet aan hun plaats af te staan aan een slecht ter been zijnde bejaarde. Ze zijn trouwens veel te druk bezig met hun -dure- GSM en zijn bovendien te egoïstisch, de hele wereld draait immers alléén rond hen, zo zijn ze dat al vanaf hun geboorte gewend. Als oudere vraag je je dan af hoe deze generatie gaat evolueren en je mag je wellicht gelukkig prijzen dat je het niet meer zult moeten meemaken.   
 
Artikel n° : 12-18-7264
Geplaatst : 11:55 25/12/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.