Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5284280
Laatste artikelen
Is werken niet meer gezond maar oorzaak van stress?
Koekelare : Intrieste huuraffaire in beroep voor Rechtbank Eerste Aanleg Brugge.
Misdaadgroep verdacht van het smokkelen van nucleair materiaal, gearresteerd in Wenen.
VOKA’s Dag van de Ondernemer op de rechtbank-MM-290-02
Infrabel / NMBS reageren niet op te moeilijke vragen van Morsum Magnificat.
Begijnendijk:Aannemer Infrabel brengt fietsers en weggebruikers in gevaar.
04 december 2018
Werken aan overweg in Begijnendijk weer onderwerp van onveiligheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.461.800
Begijnendijk 04 december 2018.

Voor de zoveelste keer spreekt Morsum Magnificat de aannemer uit Halen aan over een onveilige situatie bij werken aan de spoorwegovergang aan de Mechelbaan te Begijnendijk. Infrabel fnuikt Morsum Magnificat en wij gaan Infrabel betalen met dezelfde munt en ook niet meer aanspreken. Infrabel en haar gewezen journalist moet Morsum Magnificat met wetteksten aantonen dat een journalist indien hij / zij over formeel bewijsmateriaal beschikt, condito sine qua non, zoals de Roddelgazet voor de Journalistiek beweert, een reactie moet vragen!? Die vraag heeft Morsum Magnificat nog eens aan Infrabel gesteld.


Machines en materiaal liggen in ieders bereik, de werf is, zoals dat in het KB van 25 januari 2001 is voorzien, niet afgesloten.

 
Niet alleen het wegdek is besmeurd, maar ook en vooral het fietspad. De wegcode is toch duidelijk, Infrabel moet veel beter toezien op haar aannemers.


Op het fietspad ligt centimeters dik de modder. Stefan, de preventieadviseur van aannemer Stevens uit Halen, zegt dat zij er morgen, woensdag 5 december, wat aan gaan doen, hopelijk gebeuren daar geen ongevallen, als het zo is, dan mag Frédéric Petit van Infrabel het op zijn 1e communie zieltje komen uitleggen, idem dito voor de gewezen journalist van Infrabel Thomas Baeken. 

Fietsers in gevaar brengen.

Bij werken aan de Mechelbaan werd het wegdek, maar vooral het fietspad, met modder besmeurd, een overtreding van artikel 7.2 van het KB van 1 december 1975. Zelfs de Boerenbond waarschuwt voor dergelijke vervuiling. Ook is de werf niet afgesloten -KB 25 januari 2001 tijdelijke en mobiele werkplaatsen- en is er aanleiding tot diefstal. Straks mag Infrabel via de klassieke pers weer janken dat er diefstallen werden gepleegd, nogal wiedes als je de kat bij de melk zet, een voorbeeld daarvan bij de werf aan de Mechelbaan. De burgemeester van Begijnendijk Willy Michiels was deze keer niet bereikbaar, hij is waarschijnlijk nog niet bekomen van de verkiezingsnederlaag.

Artikel n° : 12-18-7247
Geplaatst : 16:43 3/12/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 04 december 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.