Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506888
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Homans en Schauvliege schuldig aan het in stand houden van misdrijven.
25 november 2018
Door falend beleid wordt malafide verhuurders de hand boven het hoofd gehouden.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 4.447.700
Gavere 25 november 2018.

Met huurpoging 239 zijn wij er weer aan voor de moeite en inderdaad deze redactie is opnieuw betrokken partij en volgens de onzin in de Roddelgazet voor de Journalistiek -RvdJ- zouden wij hierover niet objectief kunnen schrijven! Het is uitgerekend Morsum Magnificat die met kennis van zaken hierover kan en in het kader van het -algemeen- belang van veel bedrogen huurders, moét schrijven en dat gaat de RvdJ ons niet beletten.

Verhuurder misbruikt situatie.

In 2012 verkreeg de eigenares Marleen G. van de gemeente Gavere een vergunning om een oude woning, haar ouderlijk huis, in twee huisnummers te splitsen, wat gebeurde. Eén gedeelte werd aangepast en aan een oudere dame verhuurd, de andere aan een merkelijk jongere vrouw. Ondertussen heeft deze laatste een andere woning gevonden en is momenteel grotendeels is verhuisd. Eigenaars velen het niet dat een huurwoning één maand zou leeg staan en daarom wordt het pand via Volt Immo al te huur aangeboden terwijl de huidige huurder het nog tot einde januari 2019 huurt! Bij een tweede bezoek door Morsum Magnificat is de eigenaar aanwezig en het wordt hem diets gemaakt wat hem reeds eerder telefonisch was gemeld, dat de woning in de verste verte niet voldoet, vooral de elektrische installatie is gevaarlijk. Tijdens het bezoek van 24 november 2018 kondigt de verhuurder ter plekke aan dat hij de elektriciteit samen met zijn zoon, een ingenieur, gaat vernieuwen tegen 1 februari 2019. Dat wil zeggen dat de verhuurder misbruik maakt van de situatie door gebruik te maken van het vroegtijdig leeg maken van de vertrekken door de huidige huurder. Er is nog geen uitgaande plaatsbeschrijving gemaakt en de eigenaar kan daar dus niet zomaar werken gaan uitvoeren zonder een nieuwe opmeting. Helaas is de huurster zich daar niet van bewust.

Crimineel !


Dit is een schakelaar - hopelijk dubbelpolig - voor de voeding van de elektrische waterboiler ! In de niet gepaste schakelaar - slechts één wartelingang- heeft men gewoon een gat geboord om de voedingskabel -XVB- binnen te brengen! De elektrische installatie heeft geen aarding, bijgevolg de boiler ook niet! Er is ook geen differentieel van 30 mA! Als dat niet crimineel is?


Als de boiler is ingeschakeld en tegelijkertijd nog een ander elektrisch toestel valt de elektriciteit weg, nogal wiedes! De verhuurder regelt dat allemaal zelf met zijn zoon die elektrotechnisch ingenieur "zou" zijn!  

Poging 239     

Wij hebben hiermee onze vergeefse 239 ste huurpoging met alle kosten eraan verbonden, achter de rug, 450 kilometer gereden en uren in de file gestaan en dit allemaal om te pogen een betaalbare en conforme woning te vinden! Na een 1e bezoek aan een nog bemeubeld pand te hebben kunnen vaststellen dat er één en ander schort en na de eigenaar te hebben gesproken, bleek een tweede bezoek nodig dat uiteindelijk ook op een sisser uitdraaide.

Immo kantoor.

Opnieuw komt een makelaar in beeld die durft te beweren dat twee enkelwandige bovengrondse houders voor stookolie zonder inkuiping, conform zouden zijn, idem met een merkplaat, de zogenaamde "Groene dop", groene flop. Opnieuw zullen wij de confrontatie met geen van allen uit de weg gaan. De ministers van Wonen en Milieu moeten hun verantwoordelijkheid opnemen en maatregelen uitvaardigen waarbij bij de verhuring van woningen bij de inschrijving enkele essentiële zaken worden nagekeken.

Melding aan de gemeente Gavere.

Morsum Magnificat heeft zoals dat voorzien is in artikel 15 van de Wooncode een verzoek ingediend bij de gemeente Gavere om een wooninspectie uit te voeren. Ook de eigenaar zal over deze 239e huurpoging nog worden aangesproken.

Meer volgt asap, we zijn de gazetten niet die door de politiek financieel ondersteund worden.

Artikel n° : 11-18-7238
Geplaatst : 16:37 25/11/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 25 november 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.