Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506846
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Waarschuwing voor Patrick alias Justi voor schending auteursrechten en copyright.
19 november 2018
Lastercampagne via Nederlandse website zal niet langer zonder gevolg blijven.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 4.439.300
Bekkevoort / Rillaar 19 november 2018.

Patrick B., gebruik makend van een valse naam "Justi" en zijn gewezen vriendin RW, werden op 2 februari 2010 door de 8e kamer van het Hof van Beroep te Brussel na een op een sisser uitdraaiend kort geding van 29 juni 2009 te Leuven, solidair veroordeeld om aan MORSE-Press Vof en Erik Verbeeck - Morsum Magnificat - een rechtsplegingsvergoeding van 2.400 euro te betalen. Dat vonnis werd mede een betekening -bevel op 7 juni 2010 aan het duivelse koppel dat Morsum Magnificat en MORSE-Press Vof overal gratuit en ongefundeerd belaagde, door een gerechtsdeurwaarder overgemaakt. Twee Rechters hebben zich tot hun grote frustratie niet ten voordele van het koppel uitgesproken. De toen zwangere RW, heeft toen de RvdJ kunnen strikken, de Raad voor de Journalistiek had geen oog voor het gedegen onderzoek van Erik Verbeeck, zelfs de RVA trad op!

Schulden.

Op 7 juni 2010 was het koppel aan MORSE- Press Vof en Erik Verbeeck al drieduizend euro schuldig plus de gerechtelijke interesten. Het koppel had zich daarbuiten nog een hoop schulden op de hals gehaald onder meer bij de RVA waar Rita W. wegens zwartwerk tegen de lamp liep, bovendien waren er ook nog huurschulden aan de nv De Bontridder. Ondertussen zit Patrick B. met het verspreiden van laster en het schenden van de auteursrechten en copyright via een Nederlandse website, niet stil, en dat terwijl ze nog geen eurocent van hun schulden hebben betaald.

Waarschuwing.

MORSE-Press Vof en / of  Erik Verbeeck gaan geen juridische stappen tegen de beheerder van het forum, Eveline E., ondernemen, maar wel tegen Patrick B. alias Justi en gaan via Morsum Magnificat het bewijsmateriaal niet gemaskeerd publiceren. De reden daarvan is dat "JUSTI" zich via het Nederlandse forum schuldig maakt aan hopen leugens, laster, etc. De enige manier om zijn leugens te weerleggen is het publiceren van de documenten waaruit de leugens en de laster onmiskenbaar zullen blijken, hieronder -2e inzet- reeds één voorbeeld. Dat document is een exploot van de uitvoerende gerechtsdeurwaarder die MORSE-Press Vof en Erik Verbeeck vraagt of er uitvoerend- of derdenbeslag dient te worden gelegd en daarvoor een provisie van vijfhonderd euro vraagt.Exploot - Betekening - bevel tot betalen van 7 juni 2010 waarvan Patje alias Justi nog geen eurocent heeft betaald, maar wel op een Nederlands forum zijn gal blijft uitspuwen en alles wat Morsum Magnificat brengt uit de context rukt en de auteursrechten - gratuit en veelvoudig  overnemen van teksten zonder toelating- en copyright schendt.  

Billie.

Voor wat in Morsum Magnificat 157S - waarvan Morsum Magnificat geen letter terug neemt- werd gebracht, daagde het koppel MORSE-Press Vof en Erik Verbeeck in kortgeding, maar de Rechter ging daar na het voorleggen van het bewijsmateriaal door Morsum Magnifciat niet op in. Ook hun advocaat Mr. Maes werd voorgelogen en stond met een mond vol tanden voor de Rechter. Patje, alias Justi en Rita alias Billie, tekenden beroep aan en ook hun zoveelste advocaat uit Scherpenheuvel beet in Hoger Beroep in het zand. Alleen Patje alias Justi zou het met zijn bakken leugens, bij het rechte eind hebben, die man is duidelijk gestoord.   MORSE-Press Vof en Erik Verbeeck hebben toen gezien dat een kale kip niet kan geplukt worden en beslist om geen beslag bij derden -werkgever RIZIV- of roerend beslag te laten leggen. Nu "Justi" zijn staart blijft roeren zullen er wel stappen worden gezet en documenten gepubliceerd die tenslotte in een publiek proces werden behandeld en uitgesproken. 

Artikel n° : 11-18-7234
Geplaatst : 16:13 19/11/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 20 november 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.