Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506748
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Morsum Magnificat blijft bij haar voornemen om in februari 2019 te stoppen.
16 november 2018
Het is met de aanwezigheid op persconferenties ook meer dan genoeg geweest.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.434.900
Rillaar 15 november 2018. 

Bij de oprichting van Morsum Magnificat in Nederland door wijlen Rinus Hellemons in 1983, was de huidige hoofdredacteur wel degelijk in de buurt, dat is 36 jaar geleden. Toen Hellmons met zijn gezondheid sukkelde, verhuisde Morsum Magnificat even naar Engeland, maar het lukte de Engelsen niet om het tijdschrift op de juiste koers te houden. Toen het einde de negentiger jaren met de gezondheid van Rinus Hellemons bergaf ging, werd de huidige hoofdredacteur door Rinus en zijn echtgenote Antje voor de tweede keer aangezocht om Morsum Magnificat verder te zetten wat in 1998 dan ook gebeurde. 

Uitstervend ras.

Na drie jaar energie, tijd en geld in Morsum Magnificat voor radioamateurs te hebben gestopt, werd vastgesteld dat radioamateurs die écht morse liefhebbers zijn, een uitstervend ras is en dat behalve voor enkele uitzonderingen, radiotelegrafie op sterven na dood is. In 2001 werd dan ook besloten om de radioamateurversie op te geven en te wijzigen in Morsum Magnificat Professioneel waardoor ook andere onderwerpen mogelijk werden. De meer dan driehonderdvijftig radioamateurs die toen abonnee waren, vooral in Nederland hebben zich dan ook niet meer aangemeld, weer een bewijs dat de radiotelegrafisten geen zin meer hadden om aan een tijdschrift over hun hobby medewerking te verlenen en een uitstervend ras zijn. De Nederlandse dissidenten die een eigen MM wilden opzetten, werden door de Rechter in Rotterdam teruggefloten.

Genoeg geweest.

De laatste jaren heeft Morsum Magnificat vooral gevochten tegen de corrupte, incompetente en machtsmisbruikende maatschappij en meer recent ook -op aangeven van diverse bronnen-, tegen fraudeurs. Behalve het feit dat er permanent gepoogd wordt om ons pro bono voor de kar te spannen. Door onze publicaties wordt de weerstand van het "systeem" steeds groter en de steun die we nodig hebben, steeds kleiner. Het "volk" kent steeds meer problemen en beschikt ook over minder financiële middelen. In februari 2019 bereikt de hoofdredacteur bij leven en welzijn de leeftijd van 75 en wil dan stoppen met de huidige werkwijze om hopelijk het nog op stapel staand boek, TE HUUR, gehuurd en bedrogen, uit te brengen. 

Artikel n° : 11-18-7230
Geplaatst : 20:47 16/11/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 16 november 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.