Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5483423
Laatste artikelen
Morsum Magnificat leert politici uit Commissie Wonen praktijk-MM-292-05
Oostende: Vredeswandeling op zondag 15 maart 2020
Politici hebben alleen oog voor hun eigen belang en niet voor het volk.
Belasting op antennes : Spieken en willekeur van de lokale besturen-update2
Zaventem en de poortjes van de federale politie: Morsum Magnificat had gelijk.
Nederlandse "Sauls's Place" over Bende van Nijvel en mediakritiek door Willem Middelkoop.
05 november 2018
Pers, politiek en justitie delen maar al te vaak dezelfde mening, hoe kan dat? 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.420.100
Breda,  05 november 2018.   

Wie denkt, dat misdaden van de Bende van Nijvel ooit zullen worden opgelost is een naïeveling, dat dossier zal, verlenging van de verjaring ten spijt zelfs nooit een doorbraak krijgen, zo ja zou dat al lang een feit zijn en de manipulatie van toen is er nu duidelijk nog altijd. Morsum Magnificat nam recent contact op met meester super media- en vooral "kassaman" Jef Vermassen, maar een reactie was er niet. Morsum Magnificat krijgt nu plotseling aandacht van het Nederlandse Saul's Place HQ en dan nog wel op hun frontpagina. 

De klassieke pers is niet onafhankelijk.

Wanneer de politiek de pers financiert dan is die pers niet onafhankelijk, persdiensten van kabinetten zijn doorgaans ex journalisten, dan hebben we het nog niet over journalisten die overstappen naar de politiek waar ze de teksten voor de gazetten voorkauwen en kant en klaar afleveren, dat is ook wat mediamaker Willem Middelkoop in Saul's place brengt. Dan hebben we nog de gerechtsjournalisten, daar bepaalt justitie waarover die journalisten wel en vooral niet mogen schrijven. Morsum Magnificat werd twaalf jaar geleden reeds door het Parket van Leuven erkend, maar later toen ze vaststelden dat Morsum Magnificat zijn pen niet laat vast houden verdwenen we van de lijst! 

Pers en Parket.
Morsum Magnificat diende klacht in bij HR tegen Procureur


Twaalf jaar geleden -2006- kreeg Morsum Magnificat reeds een persaccreditatie van het Parket te Leuven ... Morsum Magnificat is sindsdien niets veranderd en we hebben ook nooit een bericht ontvangen dat die accreditatie zou zijn ingetrokken. Morsum Magnificat stelde toen vragen aan de Hoge Raad voor de Justitie over de Procureur Ivo Carmen die bij café Boeres in Wezemaal van burgemeester Dirk Claes -CD&V- over Morsum Magnificat zou gesproken hebben. Wellicht is dat de reden dat we van de perslijst bij het Parket te Leuven verwijderd werden; 

Artikel n° : 11-18-7223
Geplaatst : 8:27 5/11/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 05 november 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.