Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5506806
Laatste artikelen
Miljoenensteun aan verdeling gazetten door minister van Media nog verhoogd-Update1
Carnaval Aalst en de journalisten slippendragers van de burgemeester.
Kunstwerken door verplichte wetgeving peperduur.
De mentaliteit van Joden door de bril van Morsum Magnificat.
Diependaele huichelt over positieve rol lokale besturen bij woningcontroles-MM-292-06
Politie Aarschot laat zich in burgerlijke zaak door ambtenaar voor de kar spannen-P2
01 november 2018
4Burgemeester André Peeters en intern toezicht staan er bij en kijken er naar.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.419.400
Aarschot / Rillaar 01 november 2018.   

Dit gaat over het maatschappelijk belang van huurders die door eigenaars als voetveeg worden behandeld en permanent over eieren moeten lopen uit schrik hun - schamel- dak boven het hoofd te verliezen. Hier krijgt de eigenaar een Immo maatschappij op de koop toe nog de hulp van de politie van Aarschot die zich voor de kar heeft laten spannen. De verhuurders schakelen twee advocaten in, terwijl de huurders normaal geen "tableau" advocaten kunnen betalen en de facto benadeeld worden. 

MM_281_01_Politie_Aarschot.pdf   meer volgt asap 

De olievlek rond het huurgeschil in Rillaar waarbij deze redactie helaas betrokken is, neemt een trieste uitbreiding. De verhuurder, zaakvoerder en ambtenaar van stad Aarschot, spande de politie van Aarschot voor diens kar en niettegenstaande het politiereglement van Aarschot duidelijk is, geven de politie- inspecteurs de ambtenaar gelijk dat de deur van een leegstaand en verkrot winkelpand, mag open blijven staan. Als burgemeester André Peeters, nadat er door de openstaande deur veiligheidsproblemen en diefstal waren, voor diens verantwoordelijkheid wordt geplaatst, verwijst hij naar de zienswijze van een commissaris van het intern toezicht van de politie van Aarschot.

Maatschappelijk belang.

Morsum Magnificat zal niet zwichten voor de intimidatie van de twee advocaten die de verhuurder op ons afstuurt. Dit is een zaak die kadert in het maatschappelijk belang van duizenden huurders die door malafide verhuurders tegen te hoge huur in niet conforme koten worden gedumpt. Uit vrees het schamele dak boven hun hoofd te verliezen, zwijgen de huurders.  Morsum Magnificat voert in het kader van het boek dat op stapel staat "TE HUUR, gehuurd en bedrogen" een onderzoek naar de woonproblemen en dat zal hier niet anders zijn, de feiten zijn zoals ze zijn. Burgemeester André Peeters moet het pand zoals door Wonen Vlaanderen geadviseerd,  minstens ongeschikt verklaren, erger, in feite onbewoonbaar verklaren. Het advies voor ongeschikt verklaring is relevante en publiek toegankelijke informatie. 


Hier is het "schamele" dak ook een dak dat op instorten staat, de eigenaar promoot via zijn facebook op de koop toe cynisch de mogelijkheid om op zolder nog een kamer te realiseren waarvan steunbalken totaal verrot zijn - foto inzet-!
  
Meer volgt asap in MM 281  
 
Artikel n° : 11-18-7220
Geplaatst : 13:41 1/11/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 07 november 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.