Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4815055
Laatste artikelen
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba.
Tremelo opnieuw door Beroepsinstantie Openbaarheid van Bestuur op de vingers getikt..
Morsum Magnificat sluit redactie in Rillaar.
Zakenkantoor uit Scherpenheuvel is geen baas over huurpand.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen".
Morsum Magnificat vraagt steun en medewerking van een gedeelte van haar lezers.
28 oktober 2018
De klassieke pers kan rekenen op financiėle ondersteuning van de Vlaamse Overheid.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.411.600
Rillaar 28 oktober 2018

De onderwerpen en de maatschappelijke problemen die aan Morsum Magnificat worden aangebracht zijn dermate volumineus dat, mochten we de hulp krijgen van twee medewerkers, we die dossiers twee hulpjes ten spijt nog niet zouden aankunnen. Zo waren we vrijdag bij de Griffie van de rechtbank te Leuven om personen te helpen die geen gratis hulp -pro Deo- van een advocaat kunnen bekomen, de tegenpartij heeft, wegens gesjoemel -zwarte inkomsten- via het OCMW wel een gratis advocaat kunnen versieren. Morsum Magnificat zet zich dan inderdaad voor dergelijke personen in, we durven zelfs stellen, dat wij beter functionneren dan veel OCMW's die op een schandelijke manier nog geld verdienen aan sukkelaars door ze in krotten te dumpen en van Fedasil een fikse dagvergoeding op te strijken. 

Meer dan duizend per dag.

De website van Morsum Magnificat wordt meer dan duizend keer per dag bezocht, daarvoor betalen de bezoekers geen eurocent, wij vragen dan ook aan een deel van de bezoekers om toch met een kleine bijdrage -vanaf 5 euro- de administratiekosten te helpen dragen, dit kan door storting op de rekening BE39 0688 9786 0319 van MORSE-Press Vof te 3202 Rillaar. Voor elke donatie wordt een factuur afgeleverd en afhangende van het bedrag ontvangt de donateur een nuttig geschenkje -voorbeeld zie foto inzet-. Gazetten ontvangen geld van de Vlaamse Overheid en de vereniging van journalisten een hoop werkingsgeld van de minister van Media, bovendien verkopen gazetten allerlei producten en zijn er ook de advertenties die opbrengen, Morsum Magnificat ontvangt geen eurocent en daarom is het niet meer dan logisch dat lezers die onze artikels zeker gebruiken, ons ook steunen.

Voorbeeld van een nuttig geschenkje dat na steun gratis wordt toegestuurd, een krachtige led lampje met sleutelhanger is een zeer nuttig dingetje dat Morsum Magnificat zelf ook gebruikt.

BE39 0688 9786 0319
van
MORSE-Press Vof te 3202 Rillaar.
 

Berichten voor de redactie via - geen naam op de omslag, alleen :
Postbus 30
3130 Begijnendijk 


Artikel n° : 10-7217
Geplaatst : 10:46 28/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 29 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.