Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4432836
Laatste artikelen
Antwerpse Schepen van milieu moet uitleg geven over radioactief besmet dak Sint Jacobskerk.
Asbestverwijdering : Nieuw Vlaams actieplan voor de afbouw asbest gestart in Antwerpen-NVDR
Boren in de Vlaamse ondergrond : Eenvoudig virtueel met nieuwe app-MM-281-02
Aarschot : Pashuysen kan verantwoordelijkheid niet afschuiven op Renault BelgiŽ-Update1
MIVB: Op 10 en 11 november wordt metroverkeer lijn 1, onderbroken.
Telenet veroordeeld voor oneerlijke marktpraktijken en onterecht gebruik handelsnaam.
18 oktober 2018
Telenet tooit zich door het gebruik van "Flow Tech" met de veren van een ander.  
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.399.700
Brugge / Mechelen / Antwerpen 18 oktober 2018.

Telenet die zich in 1994 via de politiek -Luc Van Den Brande- in BelgiŽ, mede op Amerikaanse leest geschoeide tactiek, heeft genesteld en zich via politieke zakkenrollerij rijkelijk mocht bedienen van subsidies, heeft, mede Duco Sickinghe door de aankoop van een ondermaats distributienet miljoenen binnengerijfd. Door struisvogelpolitiek van de vroegere RTT en de NCS -Nationale Controle Spectrum- heeft Telenet, waarvan de ondermaatse netten de ILS -Instrument Landing Systems- in Zaventem stoorden, ook kunnen rekenen op een bedenkelijk minister als Rik Daems -Open Vld- die ingenieurs van de NCS die een nieuw reglement hadden opgesteld -ELD of Equivalent Leakage Density- ten voordele van Telenet heeft gefnuikt.

Uitbuiten van aannemers.

De namen van aannemers hier noemen die steen en been over Telenet klagen, zou funest zijn voor die aannemers, maar we kennen er wel een paar. Telenet perst de aannemers al dan niet op een oneerlijke manier uit en betaalt zeer traag, kleine bedrijfjes blijven dat juk om economische reden dragen, ietwat sterkere bedrijven kunnen het verlies dat die afdelingen draaien, blijven dragen. Morsum Magnificat heeft sinds 1974 ervaring met de aanleg en het onderhoud van kabelnetten, niet alleen in BelgiŽ, maar ook in Nederland en zelfs daarbuiten, is zelfs in de beginjaren zeventig een Amerikaans bedrijf in Lebbeke te hulp gekomen!

Enkele artikels in MM uit het verleden over Telenet :
Telenet is er technisch nooit in geslaagd om haar noodvoedingssysteem -UPS- te realiseren, Telenet heeft ook geen volledige eigen infrastructuur en maken gebruik van elektriciteitspalen van het laagspanningsnet.

MM71P Telenet kreeg noodvoedingen nooit op de rails.
3 jun 14

Flow-Tech.

Telenet heeft de streken van bijvoorbeeld een Intercom Distributie Noord van weleer overgenomen, Intercom die via de politiek verplicht werd om kabel- tv aan te leggen en die knowhow niet had, gebruikten -lees misbruikten- liefst kleine aannemers om dan later ofwel die mensen zelf aan te werven of hun knowhow over te nemen. Wij veronderstellen dat dit ook het geval is met een aannemer uit Brugge. Maar die heeft het aangedurfd om Telenet juridisch aan te pakken, het gaat over de firma Flow-Tech uit Brugge. Wie interesse heeft wat er aan de hand is, kan het Arrest van het HVB van Antwerpen d.d. 27 maart 2018 lezen.

Wordt asap vervolgd. 

Artikel nį : 10-7210  9/10/2018
Geplaatst op 17:18 18/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 19 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.