Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4815109
Laatste artikelen
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba.
Tremelo opnieuw door Beroepsinstantie Openbaarheid van Bestuur op de vingers getikt..
Morsum Magnificat sluit redactie in Rillaar.
Zakenkantoor uit Scherpenheuvel is geen baas over huurpand.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen".
Oudenburg en de kortsluiting : Infrax weigert te antwoorden op vragen MM
17 oktober 2018
Bij kortsluiting moeten zekeringen smelten en niet de kabel!
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.398.500
Oudenburg / Rillaar 17 oktober 2018.

De naam van de burgemeester van Oudenburg is eigenlijk "Haas", Peter Velle kon uiteraard niet antwoorden op de vragen van Morsum Magnificat en stuurde ons met een kluitje in het riet naar Infrax. Daar belanden we meteen in het reeds lang voor Morsum Magnificat hol van de leeuw. Joost C. van Infrax maakte er zich uiteraard meteen vanaf met een smoes dat hij niet ter plaatse was en zich diende te informeren, de gekende truuk is "stuur een mail" wat Morsum Magnificat op 17 oktober 2018 om 0946 ook doet.

Geen reactie.

Aangezien Joost van Infrax niet van zich laat horen, nemen we zelf contact op, maar uiteraard wil Infrax niets kwijt over de zaak, burgemeester Peter Velle is niet meer bereikbaar. We vernemen dat gedupeerden schade claimen en reeds hebben achterhaald dat Ethias de verzekeraar van Infrax is, natuurlijk weten we dat al lang. 

Gedupeerden.

Aan één van de gedupeerden hebben we de raad gegeven om de FOD Economie -Algemene Directie Energie- in iedere geval op de hoogte te brengen en te verzoeken om een onderzoek in te stellen naar de conformiteit van het net. We hebben ook gewaarschuwd voor de elektriciteitsmaffia en het feit dat de gemeente via de intercommunale mede-eigenaar is van het net en dat de distributienetbeheerder -Infrax- er moet voor zorgen dat het net in wettelijke staat is aangelegd en onderhouden en dat kan hier wegens een blijvende kortsluiting, onmogelijk het geval zijn. Gedupeerden moeten zich ook kritisch opstellen tegen eventuele experts die worden aangesteld. Het plaatsen van ondergrondse leidingen is ook aan bepaalde regels onderworpen, op de website van Antragaz wordt daarover een en ander toegelicht, maar er bestaat daarover nog veel meer reglementering. 

FOD Economie is bevoegd.

De DNB's controleren wat de aanleg van hun leidingen en aansluitingen betreft, zichzelf, daar zal wellicht de acties van Morsum Magnificat waardoor er op 24 maart 2003 een KB verscheen ten spijt, nooit verandering in komen. De niet propere politiek is daarvan de grote schuldige. Er is wel de FOD Economie die geacht wordt om toezicht te houden, veel kans dat ze iets doen heb je niet, hun dienst Algemene Directie Energie heeft nog nooit fatsoenlijk gewerkt, u moet ze dus meteen mede een aangetekend schrijven aanporren, hier toch hun gegevens : 

FOD Economie
Algemene Directie Energie
North Gate - Bureau 04 A 34
Koning Albert II laan, 16
1000 BRUSSEL 
 
 
Artikel n° : 10-7209  9/10/2018
Geplaatst op 18:55 17/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 18 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.