Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5915768
Laatste artikelen
Gegevensbeschermingsautoriteit stuurt klacht tegen vastgoedmakelaar naar Geschillenkamer.
Jef Vermassen laat zich ook betalen om de mensenrechten te helpen schenden.
Bliksem komt eraan en de schade kan wel degelijk beperkt worden.
Europol: Fraude met schijnhuwelijken om verblijfsvergunningen te krijgen.
Wonen Vlaanderen moet zich onthouden van uitspraken over conformiteit elektriciteit.
Aarschot / Rillaar : Aannemer dakwerken moet ook inname openbaar domein respecteren-update1
02 oktober 2018
Als burgemeesters hun ogen sluiten voor veiligheid, zal Morsum Magnificat ze openen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.383.200
Herselt / Aarschot 02 oktober 2018.  

--- Update 1 16:52 2/10/2018

Aannemer begrijpt het.

We hadden de aannemer om een reactie gevaagd, volgens aannemer VD zou het niet om asbest leien gaan, maar dat de situatie gevaarlijk is, begrijpt hij, het is blijkbaar zijn collega die aanwezig po de werf, niet hij zelf, we gaan er morgen op letten klinkt het.

--- einde update 1

Niet aflatend willen politici en politie hun blazoen oppoetsen door te verwijzen naar veiligheid, showman Werner Van Cant sluit zijn show altijd af met: "met zijn allen zonder ongevallen" maar écht werk maken van het probleem gebeurt heel zelden. Op 1 oktober 2018 ziet Morsum Magnificat in Rillaar binnen een straal van amper vijfhonderd meter, maar liefst drie gevaarlijke situaties waarvan twee betrekking hebben op het niet correct, dus onveilig gebruik van het openbaar domein en daarvoor is de politie bevoegd. Het eerste geval gaat over werken door een aannemer uit Lokeren die aan de Tieltseweg in opdracht van Eandis, werken uitvoert en daarbij de wet op de tijdelijke en mobiele werkplaatsen, de verkeerswet en de arbeidsveiligheid met de voeten treedt en personen en goederen in gevaar brengt. Andre Peeters stuurt, als naar gewoonte, zijn technische dienst, maar er verandert niets aan de onveilige situatie, wellicht omdat het een aannemer van Eandis is waarvan ook André Peeters bestuurder is. Als burgemeester Peeters beweert fulltime voor Aarschot te werken, dan klopt dat niet, bij Eandis / Iverlek is hij ook bestuurder. 

Overdreven?

Burgemeester Peeters vindt dat wij, door de link te leggen naar zijn bestuurderszitje bij Eandis, het te ver hebben gezocht maar dat is nu eenmaal het GROTE verschil tussen Morsum Magnificat en de klassieke pers die dat allemaal niet onderzoekt, of erger, daarvan zelfs geen kennis bezit.

Dakwerken in de Marktweg.

Amper tweehonderd meter verwijderd van de ongesignaliseerde werken aan de Tieltseweg waar klinkers op de rijweg liggen, is er een tweede ongesignaleerde hindernis door dakwerken aan de Marktweg 5. Daar staat een ladder op het openbaar domein -foto inzet-. Over de wijze waarop op dat dak wordt gewerkt is ook heel veel te zeggen, maar dat is spek voor de bek van WASO die, zoals altijd en overal in dit land waar handhaving moet gebeuren, kampt met personeelstekorten. Daarom glijdt dit land op alle fronten af naar de afgrond, leve zij die alle wetten aan hun laars lappen en de ambtenarij daardoor gerust laten, dood aan zij die het systeem wijzen op gevaren, fraude en erger.

Zijn dat soms geen asbesthoudende leien die hier zonder PBM worden verwijderd? 


Ook hier wordt het openbaar domein zonder enige signalisatie gebruikt. Op de koop toe wordt er nog een bestelauto van de firma op een zeer ongepaste / gevaarlijke wijze geparkeerd. Meer blauw op straat? 

Artikel n° : 10-7195 2/10/2018
Geplaatst op 11:06 2/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.