Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4741578
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Luchtvervuiling : Joke Schauvliege mag nooit herkozen worden als milieuminister-MM-280-01
01 oktober 2018
Uitstoot van koolstofmonoxide uit honderdduizenden CV toestellen is ook gevaarlijk.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.384.100
Brussel 01 oktober 2018.  

MM_280_01_Milieuvervuiling.pdf

In vijf achtereenvolgende huurwoningen waarover Morsum Magnificat bewijsmateriaal bezit, was bij de centrale verwarming met mazout, ofwel het stooktoestel, ofwel de houder -tank- ofwel beiden, niet in orde. Het ergste was het pand aan de Baalsebaan 57 te Tremelo dat negen jaar door het OCMW van Tremelo werd gehuurd en doorverhuurd en waarvan het stooktoestel onderhouden werd door een niet erkend technicus en in feite niet in dienst had mogen genomen worden. De Vrederechter kwam met een Expert en een Sapiteur ter plaatse en bevestigde dat de CV niet in dienst mag, maar verder niets over de gevaarlijke Koolmonoxide. De niet erkende technicus die jarenlang het stooktoestel onderhield, kreeg van AMMC tweeduizend vijfhonderd euro boete en de huurder kreeg van de Vrederechter huurvermindering en na beroep bij de Rechtbank van Eerste aanleg, nóg een keer huurvermindering. Een slecht werkend stooktoestel veroorzaakt risico op Koolmonoxide vergiftiging, maar daar zwijgt men over, zelfs Greenpeace is daarvoor doof.

De Vlaamse -p-Overheid en ook de lokale besturen de oorzaak.   Deze CV installatie van een gebouw verhuurd door het OCMW van Tremelo mocht niet in dienst, had een slechte verbranding, een slecht rendement waardoor het verbruik opliep tot 500 liter per maand dat met belastinggeld uit Tremelo werd betaald. De technicus werd met 2500 euro door AMMC beboet maar de Koolmonoxide uitstoot bleef.

In Morsum Magnificat 280-01 bewijst Morsum Magnificat dat de Vlaamse -p-Overheid en vooral ook de lokale besturen, uit puur electoraal gewin, de schuld zijn van het feit dat honderdduizenden stooktoestellen, wegens slechte verbranding, het gevaarlijke koolstofmonoxide uitstoten en dat houders voor mazout evenmin gecontroleerd worden en lekken. Minister Schauvliege -CD&V- is het niet waard om minister van milieu te zijn.  Parketten doen niets, alleen AMMC deelt wel boetes uit.

Meer volgt asap in MM-280-01 we zijn de gazet niet!

Artikel n° : 10-18-7193
Geplaatst : 10:57 1/10/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 03 oktober 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.