Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4741587
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Raad voor de Journalistiek wordt met belastinggeld betaald om Morsum Magnificat te bestrijden.
23 september 2018
RvdJ ijvert voor "het systeem" waartegen Morsum Magnificat onverdroten strijd voert.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.374.500
Brussel 23 september 2018.

Meer volgt met :

Zij die bij de RvdJ gelijk kregen en rechtszaken tegen Morsum Magnificat voerden, zoals Wuyts en OCMW Begijnendijk hebben bij de rechtbank tot in Hoger beroep GEEN gelijk gekregen, Wuyts heeft nog steeds een schuld van meer dan 3500 euro aan partij MORSE-Press Vof en Verbeeck. De RvdJ is NIET onafhankelijk en wil journalisten die niet bij hun clubje behoren, uitschakelen.

In tegenstelling tot de klassieke pers, voert Morsum Magnificat altijd onderzoek over de onderwerpen waarover het schrijft, zo bracht Morsum Magnificat tot op heden al meer dan zevenduizend vijfhonderd -7538- artikels. Het kan voorkomen dat Morsum Magnificat betrokken partij is, maar dat wordt dan ook telkens vermeld. Nergens in de wetgeving staat dat in het kader van het algemeen belang, de veiligheid van personen en goederen een journalist niets zou mogen brengen over feiten waarbij hij / zij zelf betrokken is. Als Morsum Magnificat na meer dan zevenduizend artikels zeven keer door de RvdJ niet onpartijdig beoordeeld werd, dan is dat een peulschil. Morsum Magnificat voert een ongelijke strijd tegen een corrupt en vuil politiek systeem dat nog elke dag terrein wint.

Betaald met belastinggeld.

Zowel de vorige als de huidige zogenaamde ombudsman bij de RvdJ, hebben hun broek bij de BRT/VRT gesleten, een omroep waarmee de hoofdredacteur van Morsum Magnificat al meer dan dertig jaar geleden, toen op professioneel vlak, letterlijk n de gordijn-antennes- heeft gehangen, niet over minder goed werk, integendeel, maar wel wegens incompetentie en corruptie bij BRT/VRT, dat is destijds zelfs in Humo aan de orde gekomen. Enkele jaren geleden werd de Vrt naar aanleiding van hun show in Fukushima die door Morsum Magnificat werd blootgelegd, door het FANC op de vingers getikt. Feit is dat de Raad voor de Journalistiek, zoals VRT, met belastinggeld wordt betaald; de eerste politicus die twee miljoen frank op tafel legde was Dirk Van Mechelen -CD&V-.

Vrt en de risico's in Fukushima.

http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=7163&Itemid=0
Jacht op Morsum Magnificat.

Aangezien de RvdJ de pen van journalisten wil vast houden en zij daarin bij Morsum Magnificat niet slagen, lijkt het erop dat door sommigen bij de Raad voor de Journalistiek een georganiseerde jacht op Morsum Magnificat wordt georganiseerd. Als Morsum Magnificat in het verleden wel eens reageerde op een klacht en nu niet meer, wil dat zeggen dat de RvdJ niet onpartijdig is en de argumenten en bewijzen die Morsum Magnificat op tafel legt door de RvdJ genegeerd worden om Morsum Magnificat aan de schandpaal te kunnen nagelen. Dat was onder meer het geval in de zaak van de politie-inspecteur van Brussel-West, die hoegenaamd geen eigenaar is van de studio die werd gehuurd en waarvan zij de bewoners intimideerde, stalkte en huisvredebreuk pleegde, maar de Roddelgazet voor de Journalistiek legde alle bewijzen van Morsum Magnificat naast zich neer. Als Morsum Magnificat betrokken partij zou zijn, dan brengen wij dat niet uit eigen belang, maar in het algemeen belang en we gebruiken zéker GEEN belastinggeld en dat doet de RvdJ wel degelijk.

Ander Nieuws.

Morsum Magnificat was lid van UPP - VJPP - VJV maar geen van deze verenigingen die journalisten en/of uitgevers vertegenwoordigen, is onafhankelijk, bijgevolg heeft Erik Verbeeck, na dat te hebben vastgesteld, dan ook overal ontslag gegeven en hij heeft de deontologische code van de RvdJ nooit of te nimmer onderschreven en hij zal zich blijven onderscheiden van de klassieke pers. In februari 2019 zal Morsum Magnificat, de activiteiten zoals ze nu zijn, stoppen. Of de hoofdredacteur dan nog iets anders gaat ondernemen is dan bij leven en welzijn te bepalen.  

Artikel n° 09-18-7182
Geplaatst : 16:19 23/09/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck 
Laatste update ( 23 september 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.