Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4815097
Laatste artikelen
Uithuiszetting in Rillaar is onzinnig machtsmisbruik van Immo Micha bvba.
Tremelo opnieuw door Beroepsinstantie Openbaarheid van Bestuur op de vingers getikt..
Morsum Magnificat sluit redactie in Rillaar.
Zakenkantoor uit Scherpenheuvel is geen baas over huurpand.
Steunpunt Wonen organiseert een studienamiddag rond "Sociale huisvesting in Vlaanderen".
Aarschot : Christel Verlinden "gebuisd" voor oplapwerk aan Tieltseweg.
28 augustus 2018
Tieltseweg moet een degelijke weg krijgen dat lawaai beperkt en nachtrust niet verstoort.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.340.700
Aarschot  / Rillaar 28 augustus 2018

Toegegeven dat de Aarschotse Schepen Christel Verlinden via de technische dienst snel reageerde op de klachten zoals beschreven in Morsum Magnificat van 5 augustus 2018, nog geen drie weken later verscheen diezelfde technische dienst met specie en truweel om de oneffenheden weg te werken, maar daarmee kunnen we geen genoegen nemen. De geluidsoverlast van de oneffenheden in het versleten wegdek zijn wel  verminderd, maar verre van gedaan. 

Budgetten.

De Tieltseweg is, net als vele andere wegen, in zeer slechte staat. Alhoewel het een grensgeval is, werd een zijstraat van de Tieltseweg / Rillaarsebaan  - Donkstraat -,  waar slechts een handvol huizen staan, wel van een nieuw wegdek voorzien. Komt dat misschien omdat daar ambtenaren van de stad Aarschot wonen? Het moet blijken dat aan de wegen die worden hersteld, politieke vriendjes van het beleid wonen.  


Dit is het oplapwerk ter hoogte van huisnummers 270-272-337-339 e.v. dat misschien voldoende is voor Schepen Verlinden en waarover we van de Vrederechter een oordeel willen kennen, wij betalen ook verkeersbelasting.

Goed genoeg voor Christel Verlinden -Open Vld- ?Vijftig meter verder is er niets opgelapt en de geluidshinder is daar nog zoals voordien.

Naar de Vrederechter.

Aangezien de genomen maatregelen verre van voldoende zijn en de nachtrust door het slechte wegdek verstoord blijft zal deze redactie als betrokken partij, naar de Vrederechter stappen en verzoeken een plaatsbezoek te organiseren zodat kan vastgesteld worden dat Aarschot slechts lokaal de oneffenheden heeft opgelapt en honderd meter verder het niveauverschil tussen de betonplaten niet werd weggewerkt.
 
Artikel n : 08/18-7160
Geplaatst : 8:54 28/08/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 augustus 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.