Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4741600
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Morsum Magnificat : Gecrashte harde schrijf legt redactiewerk meer dan een week stil.
26 augustus 2018
Wat in dertig jaar niet gebeurde, was midden augustus een feit.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.337.900
Rillaar 26 augustus 2018.

De gratis "ogenspoelers / leedvermakers van het systeem " hebben zich wellicht de laatste week afgevraagd wat er met Morsum Magnificat aan de hand was omdat ze zich niet gratis de ogen mochten komen spoelen. We hebben af te rekenen gehad met iets wat in de computerwereld dagelijks gebeurd : crash van een computerschijf met 2TB capaciteit aan geheugen in een vijf jaar oud D-Link systeem. 

Back-up.

Neen, we zijn onze gegevens niet allemaal kwijt, enkel die van de vruchten van een paar dagen, wat betekent dat we die periode voor niets hebben gewerkt en alles hebben moeten overdoen. Met die klus en het herinrichten van onze systemen zijn we meer dan een week druk doende geweest. Mede dankzij de supersnelle leveringen door Coolbleu en de inzet van Evertek uit Zonhoven zijn we er terug, de leedvermaker-s- zijn er dus aan voor de moeite, als ze in hun vuistje hebben gelachen dat we uitgeschakeld zijn, is dat voor hen de zoveelste desillusie. Tot overmaat van ramp heeft ook de amper een jaar oude Canon printer - zie artikel over Evertek - het begeven, maar ook dat was wegens een snelle levering van Coolblue op één dag hersteld. 

Steun

Wie niet tot het systeem behoort en onze acties waardeert kan ons steunen door te doneren op rekening nummer BE39 0688 9786 0319 van MORSE- Press Vof te 3202 Rillaar. Na de grote kosten die MORSE-Press Vof die de administratie en kosten voor de infrastructuur draagt, diende te  maken, is elke financiële steun welkom. Voor elke donatie hoe klein dan ook - vanaf 5 euro - wordt factuur opgemaakt.

Artikel n° : 08/18-7156
Geplaatst : 10:21 26/08/2018

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.