Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4741585
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Morsum Magnificat wordt bedreigd met "keling" door klant van Sint Anneke-Update1
19 augustus 2018
Fietscafé Sint Anneke door gemeente gesommeerd zich in regel te stellen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.331.100
Tielt-Winge  / Rillaar 19 augustus 2018.

Update 1.

Vlaggen aan elektrische leidingen.

Elektrische leidingen dienen ordentelijk en op regelmatige afstanden te worden bevestigd, elektrische leidingen dienen niet om vlaggen aan te bevestigen, maar de uitbater van St Anneke veegt daar allemaal zijn broek aan. De burgemeester Rudi Beeken is op de hoogte van de veiligheidsproblemen en moet diens verantwoordelijkheid opnemen.

Vlaggen aan elektrische leidingen hebben de bevestigingen los gerukt.

--- einde update 1

Het water zal de statutaire zaakvoerder van fietscafé Sint Anneke, dun door de pijpen der illusie stromen indien hij denkt dat bedreigingen tegen deze redactie enige invloed hebben op ons journalistiek werk. Deze namiddag werden wij iets na vijf uur door een klant "V" belet om weg te rijden, hij werd attent gemaakt op de in werking zijnde dashcam die bij de privacycommissie is aangegeven maar door de nieuwe GDRP door de politie nog niet kan geregistreerd worden.

Gemeente Tielt-Winge.

In het kader van het politiereglement van Tielt-Winge dat op 10 mei 2001 door de gemeenteraad is goedgekeurd, werd  er op 7 juni 2018 een inspectie bij Sint Anneke uitgevoerd door de brandweer. Daarbij werd vastgesteld dat er enkele veiligheidsproblemen zijn. De uitbater werd mede een brief van 9 augustus 2018, door de gemeente gesommeerd de veiligheidsproblemen op te lossen. Dit is een publiek toegankelijk lokaal en moet alvorens te openen voldoen aan het politiereglement en dat is niet het geval.

Na nieuwe zaak.

In het reglement van Tielt-Winge is voorzien dat bij elke nieuwe horeca zaak door de brandweer een bezoek wordt gebracht om de veiligheid in publiek toegankelijke gebouwen te controleren. Sint Anneke is in februari 2017 opgericht en als er pas op 7 juni 2018 een brandweerinspectie heeft plaats gevonden, dan is dat rijkelijk laat.  

Meer problemen.

Een poosje geleden heeft de uitbater, die blijkbaar niet vies is van geweld, de eigenaar/verhuurder van het café buiten gezet. Het was misschien van de verhuurder niet verstandig om in het café in aanwezigheid van klanten, huurproblemen aan te kaarten, maar meneer de statutaire zaakvoerder kan niet zomaar iemand uit het café zetten, dat is de taak van de Vrederechter.


Bedreigen met gebaren en zinnebeelden - kelen -, we weten wel wie deze persoon is.

Doodsbedreiging door gebaren "Kelen".

Vandaag stapte een klant van het café de straat over om ons met gebaren en zinnebeelden te bedreigen, dat is volgens artikel 452 e.v. van het strafwetboek strafbaar, het gaat hier wel over doodsbedreigingen die door onze dashcam geregistreerd werden.  
 
Artikel n° : 08/18-7155
Geplaatst : 20:15 19/08/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 augustus 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.