Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4963703
Laatste artikelen
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?
Meldert Nedermolen vzw : Experimenteel radio-onderzoek wordt onmogelijk gemaakt.
Aalst : Hoeveel is er "gefoefeld" met de erkenning van GAW Nedermolen te Meldert?-MM-286-01
Tielt-Winge : Fietscafé Sint Anneke wringt zich weer in de kijker.
07 augustus 2018
Burgemeester Rudi Beeken moet deze hinderlijke inrichting sluiten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.315.400
Tielt-Winge / Rillaar 7 augustus 2018.

Na de "Beach party" bij St Anneke waarbij de buurt maar liefst tot vijf uur 's morgens ongevraagd met allerlei geluiden en muziek werd overspoeld, blijft er op de "Beach" en daarbuiten een puinhoop over. De statutaire zaakvoerder Göran en zijn vlam zijn niet te zien en laten onder meer langs de straat een generator achter die voorbijgangers zó kunnen meenemen, dat is aanleiding tot diefstal en volgens artikel 47.1.2.2°  van het Wetboek voor Strafrecht, strafbaar.

Benzine.

Naast de generator staat een plastic kruik met, naar wij aannemen, benzine voor de generator, ook hier veegt de statutaire uitbater -statutair wegens ontbreken van een bewijs van bedrijfsbeheer - zijn broek aan de regels van de ADR. Men zou minstens een daartoe -benzine- bestemd recipiënt moeten gebruiken, dat is trouwens in de ADR verplicht in plaats van één of andere plastic fles te gebruiken. Wie plaatst er nu in deze temperaturen vlak tegen de gevels een plastic fles met benzine, een ADR klasse 3 product met UN 33 nummer. 

Burgemeester verantwoordelijk.

De burgemeester van Tielt-Winge die aangaande de toren heel graag in de klassieke pers mag komen, wordt gevraagd om wat beter toe te zien op het naleven van de regels die in zijn politiereglement voorkomen en niet selectief toe te passen.

Dit is een gevaar voor brand en aanleiding tot diefstal. De politie stiekem automobilisten laten flitsen kan wel, maar hier PV opstellen is al wat lastiger, zo blijkt.

Met de noorderzon?

Het strand ligt er drie dagen na het festijn, zoals in het liedje van Jan Verbraeken, "stil en verlaten bij". De dag na het geweldig amateuristisch "Beach festival" waar tegen 2 euro / stuk nogal wat bonnetjes werden verkocht, heeft het "personeel??" nog een dagje open gehouden, maar de uitbater-s- zijn sindsdien niet meer te zien, het lijkt dat ze na het geweldige succes met de noorderzon zouden kunnen vertrokken zijn. Voor de omgeving is de rust weergekeerd.  

Artikel n° : 08/18-7144
Geplaatst : 16:08 6/08/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 07 augustus 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.