Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4431673
Laatste artikelen
Antwerpse Schepen van milieu moet uitleg geven over radioactief besmet dak Sint Jacobskerk.
Asbestverwijdering : Nieuw Vlaams actieplan voor de afbouw asbest gestart in Antwerpen.
Boren in de Vlaamse ondergrond : Eenvoudig virtueel met nieuwe app-MM-281-02
Aarschot : Pashuysen kan verantwoordelijkheid niet afschuiven op Renault België-Update1
MIVB: Op 10 en 11 november wordt metroverkeer lijn 1, onderbroken.
Tielt-Winge : OMCW financiert met belastinggeld stookolie voor niet gekeurde houder
21 juli 2018
Verhuurders panden zijn feitelijke huisjesmelkers die ongestoord verder kunnen gaan.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.299.900
Tielt-Winge / Rillaar 21 juli 2018.

Wijziging 17:22 21/07/2018

Klachten die bij Morsum Magnificat terecht komen worden ook in de mate van het mogelijke onderzocht. Zo hoorden we klachten over een woning die eigendom is van beheerders -of gewezen beheerder- van een meubelcentrum, die een hoop eigendommen bezitten en verhuren waarvan de conformiteit ver te wensen over laat. Wegens de boedelscheiding bij de NV S, met nagenoeg hetzelfde bestuur als dat meubelcentrum, zijn een tiental panden in handen gekomen van een andere maatschappij. "Vergiftigde geschenken" zegt de zaakvoerder van Immo M, daarover. Gevolg daarvan is dat verschillende panden te koop zijn gezet - zoals café St Anneke - en er ondertussen al verkocht zijn. Dat meubelcentrum kampt ondertussen sinds 2006 met een gigantisch boekhoudkundig verlies van meer dan achthonderdduizend euro! Begrijpe wie begrijpen kan.

De veiling.

Eén van die panden is gelegen in de Haldertstraat vlak naast "De Veiling" en heeft al voor heel wat heibel gezorgd, het handelde over de "centen" want dat is voor de verhuurder hét belangrijkste. Die achterstallige centen zijn er volgens een bron via het OCMW van Tielt-Winge gekomen, maar de woning is verre van conform. 

Groene dop, groene flop!Hier zou een leverancier geen stookolie mogen leveren, toch gebeurt dat en op de koop toe betaalt het OCMW die stookkosten nog terug. Het komt er op neer dat het OCMW een milieumisdrijf in stand houdt. Bovendien stookt de bewoner met hout.

Stookolie.

Het moet nu blijken dat het OCMW van Tielt- Winge op kosten van de belastingbetaler, stookolie voor dat pand betaalde terwijl het duidelijk is dat die houder -tank- geen label -geldige groene dop- heeft, maar het OCMW daarvoor toch de ogen sluit. Morsum Magnificat heeft daarover vragen gesteld aan de leverancier uit Tessenderlo en de milieuschepen van Tielt-Winge. Minister Schauvliege spreken we daarover al lang niet meer aan, zij verwijst resoluut naar de gemeenten en die spelen voor struisvogel.

Artikel n° : 07/18-7128
Geplaatst : 12:20 21/07/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 juli 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.