Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4903040
Laatste artikelen
De Lijn neemt aan loket te Aalst een loopje met de privacy_Update1.
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
UZ-Brussel neemt gevaarlijke dame als zorgverlener in dienst.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
Stookolieketels in de toekomst verboden, zoveelste stunt van Schauvliege.
21 juli 2018
Joke Schauvliege de minister van wetten zonder handhaving.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.297.900
Brussel / Rillaar 21 juli 2018.

In de gazet van vandaag prijkt een foto genomen door n van de persfotografen dweilen van de Wetstraat, daarop allemaal glunderende gezichten van de ministers met Sven Gatz op kop, helemaal achteraan Joke Schauvliege de minister die kampioen is in wetten maken maar grandioos faalt in de handhaving ervan. Zolang de camera's draaien en de fototoestellen ratelen worden de schijnheilige maskers opgezet, als de camera's weg zijn komt vaak het echte gelaat van de politici tevoorschijn.

Stookolieketels.

Morsum Magnificat heeft al ettelijke keren formeel bewijsmateriaal aan de minister toegestuurd dat stooktoestellen en houders -tanks- niet in orde zijn, maar Schauvliege verwijst naar de gemeenten die voor dergelijke installaties - klasse 3 - verantwoordelijk zijn. Tienduizenden stooktoestellen worden niet onderhouden door erkende technici -Omgeving Vlaanderen, vroeger LNE- en hopen houders -tanks- die niet voorzien zijn van een correct label, worden toch gevuld. Recent hebben we daarvan nog een voorbeeld gesteld in Tielt-Winge waar zelfs het OCMW stookolie betaalt waarmee een tank wordt gevuld die niet voorzien is van een geldig label -groene dop-. De leverancier uit Tessenderlo, Marcel B., was niet bereikbaar voor commentaar, we hopen dat de Schepen van Milieu van Tielt-Winge wl commentaar zal geven. Hoe Schauvliege het gaat presteren om haar woorden om te zetten in daden moeten we ons niet afvragen. Sinds minister Schauvliege en Groen in Werchter alles hebben toegelaten ten nadele van het milieu, hebben ze het bij deze redactie verkorven.

Slechte verbranding veroorzaakt milieuschade.

Indien een stooktoestel, hier een mazoutbrander, niet correct is afgesteld, veroorzaakt dat ook milieuvervuiling, minister Schauvliege weet dat zeer goed, maar ze heeft daartegen nooit maatregelen getroffen, erger, ze heeft de handhaving daarvoor van zich afgestoten en overgelaten aan de -vriendjes- politiek in de gemeenten die evenmin toezien. Wat gaat de minister doen met al de stookolietanks die nog in de grond zitten en lekken?

Artikel n : 07/18-7127
Geplaatst : 12:20 21/07/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 juli 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.