Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4903007
Laatste artikelen
De Lijn neemt aan loket te Aalst een loopje met de privacy_Update1.
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
UZ-Brussel neemt gevaarlijke dame als zorgverlener in dienst.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
Voetbaloperatie "Vertier" geslaagd.
11 juli 2018
Het Volk werd massaal voor de kar van de klassieke pers gespannen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.286.300
Brussel  / Rillaar 11 juli 2018. 

Het kwam de klassieke pers in een politieke komkommertijd en een nog altijd failliete staatskas, zeer goed van pas om het duidelijk welstellend "Volk" massaal in de zakken te zitten, het massaal vertier rond het super decadente voetbalcircus is zeker geslaagd! De Vrt heeft haar luisteraars en kijkers de klok rond het voetbal door de strot geramd. 

Koning voetbal.

De Koning heeft blijkbaar een heel hoge waardering voor de voetballers die geen hogere studies hebben gedaan of een belangrijke functie in de samenleving bekleden, maar toch wekelijks enkele honderdduizenden euro opstrijken en daarvoor relatief weinig belastingen betalen. Het is een minachting van de Koning voor al die personen die gestudeerd hebben, belangrijke posten in onze maatschappij bekleden en belangrijke verdiensten hebben voor de maatschappij en in verhouding veel meer belastingen betalen, en nooit aandacht krijgen van het koningshuis, daarom noemen Filip Koning voetbal. Als voorbeeld nemen we artsen, chirurgen, ingenieurs en wetenschappers met hoge functies enz. die dagelijks grote inspanningen leveren ten dienste van de bevolking en die wellicht ook goed verdienen, maar slechts een fractie van wat die "Duivels" binnenrijven. We moeten in België dus niet meer studeren of werken, maar voetballen, pas dan ben je een held, erger, een afgod!   

Voetbalschool.

Er is nu als gevolg van de voetbalgekte blijkbaar al meer interesse voor een Brusselse businessschool voor voetbalmanagers. Waarop wacht de Koning nog om te stoppen met op kosten van de Belgen te leven en voetbalmanager te worden, de Koning kan dan alle Belgen in dienst nemen om te voetballen en "werken" wordt dan, met alle gevolgen voor de staatskas, vervangen door "voetballen".  

Artikel n° : 07/18-7119
Geplaatst : 14:08 11/07/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 12 juli 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.