Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4897717
Laatste artikelen
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
UZ-Brussel neemt gevaarlijke dame als zorgverlener in dienst.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
MIVB nodigt uit voor viering 21 juli zonder file of parkeerproblemen.
Tielt-Winge : Burgemeester misbruikt pers inzake kwaadwillige brand Vlooybergtoren.
06 juli 2018
Op de vooravond van het bekend maken van schuldigen is pure onzin.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.281.800
Tielt-Winge  / Rillaar 06 juli 2018.  

De bindingen tussen de politiek -de politie- en de klassieke pers worden door de uitspraken van de burgemeester van Tielt-Winge van vandaag via Radio2 nog maar eens aangetoond. De burgemeester Rudi Beeken, mocht vandaag via Radio2 en in de rest van de klassieke pers, verkondigen dat hij een anonieme brief heeft ontvangen waaruit kan worden uitgemaakt wie de daders zijn en dat wij op de vooravond staan van het bekend maken van de daders, wat een onzin. De laatste dagen heeft burgemeester Beeken al meermaals gebruik van de pers mogen maken om de daders schrik aan te jagen.

Misbruik pers.

Morsum Magnificat contacteerde Rudi Beeken en verwees naar zijn uitspraken waarbij hij vertelde dat wij op de vooravond staan om de daders bekend te maken, de burgemeester geeft toe dat hij de pers kon "gebruiken", we hebben Rudi Beeken diets gemaakt dat dat bij Morsum Magnificat niet het geval is. 

Foto van brandende toren.

Morsum Magnificat denkt ook dat de burgemeester moet laten nagaan hoe het komt dat de fotograaf van Het Laatste Nieuws Kristien Bollen foto's kon schieten van de nog brandende toren. Waar bevindt zich het lek naar de fotografe?! Het zou interessant zijn dat te weten. Die fotograaf is er altijd als de kippen bij wanneer er ergens een brand is zoals recent een strowagen te Tielt- Winge. Mogen we de brandweer misschien als bron misschien verdenken? En wat geeft de gazet in ruil voor deze informatie? Etentjes, abonnementen en wie weet welke andere zaken?

Schepen Milieu.

Anderzijds kon Morsum Magnificat deze week een positief artikel brengen over een gevaarlijke situatie met een ontbrekend riooldeksel aan de bushalte aan de Tieltseweg ter hoogte van het financieel zieltogende meubelen Serré. Maar Schepen Broos zal van deze redactie nog meer vragen worden toegespeeld.

Meer volgt, we zijn de gazet niet die van de -p-overheid bakken belastinggeld krijgt toegestopt    

Artikel n° : 07/18-7116
Geplaatst : 14:07 4/07/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 06 juli 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.