Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4902988
Laatste artikelen
De Lijn neemt aan loket te Aalst een loopje met de privacy_Update1.
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
UZ-Brussel neemt gevaarlijke dame als zorgverlener in dienst.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
Elia krijgt schot voor de boeg van Morsum Magnificat.
04 juli 2018
Morsum Magnificat gaat haar bezorgdheid voorleggen aan arbeidsinspectie.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.278.900
Brussel / Rillaar 04 juli 2018.  

 
Omdat de woordvoerster van Elia, Marleen Vanhecke met een smoes weigert te antwoorden op onze vragen, gaat Morsum Magnificat een rapport opmaken ten behoeve van WASO, de arbeidsinspectie. Het gaat over het toepassen van één van de veiligheidsregels bij werken aan hoogspanning installaties. Marleen Vanhecke zou Morsum Magnificat niet willen antwoorden omdat we tegen haar onbeleefd zouden zijn geweest, wat wij ontkennen, iedere vogel zingt zoals hij gebekt is en Morsum Magnificat heeft een eigen stijl die duidelijk niet in de rangen van journalisten à la Marleen Vanhecke past.

Professionele ervaring.

In tegenstelling tot de journalisten van de klassieke pers, heeft Morsum Magnificat professionele kennis die al jaren, zelfs buiten België bekend is. In 1996 werd door ECIP -European Community Ivestment Program- in de Filipijnen een project gesteund om aldaar voorgespannen betonpalen te fabriceren omdat het hout daarvoor ginds niet meer mocht gekapt. De hoofdredacteur van Morsum Magnificat had de technische leiding van het project. De firma Champagne was uiterst tevreden. In 1996 werd in het kader van dat project een totaal nieuw concept ontworpen, de firma Champagne uit St Truiden stond met open mond te kijken naar het nieuwe ontwerp van Erik Verbeeck. Het project in de Filippijnen ging uiteindelijk niet door omdat de Filippijnse partner -René C- enkel belust was op de centen, er ging in totaal 21 miljoen Bef aan dat project verloren, Erik Verbeeck had de investeerders over de intentie van de Filipijn al zeer snel gewaarschuwd. 

Aarding.

In het kader van dat project had de ontwerper - Erik Verbeeck - in de paal een aardverbinding voorzien vanaf de top van de paal naar de onderkant die op een aarding kon worden aangesloten, een exclusieve foto daarvan is in het artikel afgedrukt, wegens "te duur" werd het niet doorgevoerd. Geen enkele van de stalen draden in de paal kan als aarding worden gebruikt.

Niet geaard.

Morsum Magnificat beweert dat de metalen steunen van de 70 kV lijn in Sint Katelijne Waver niet geaard zijn en Elia die steun in het kader van de gouden 5 niet gebruikt kon worden maar Elia weigert op onze vragen te antwoorden. Wat hebben zij dan te verbergen? Daarom wordt er in het kader van de veiligheid en het algemeen belang een rapport overgemaakt aan de arbeidsinspectie.

Vitale 5

Wie werken uitvoert moet bij Elia een cursus volgen en de VITALE 5 respecteren, volgens Morsum Magnificat respecteert Elia te Sint Kathelijne - Waver item 4 niet. 

Wordt vervolgd, we zijn de gazet niet.   

Artikel n° : 07/18-7115
Geplaatst : 14:07 4/07/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


Laatste update ( 05 juli 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.