Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4903094
Laatste artikelen
De Lijn neemt aan loket te Aalst een loopje met de privacy_Update1.
Immokantoor Lissens vindt ervaringsdeskundigen in woninghuur gevaarlijk.
Aarschot : Avonturier Patrick Van Loo gaat, via Pat-EM, ABX uitbaten.
UZ-Brussel neemt gevaarlijke dame als zorgverlener in dienst.
VRT Discrimineert en viseert Vlaams Belang; dat is niets nieuws.
Morsum Magnificat gaat zich ook nu niet verdedigen tegen de RvdJ.
26 juni 2018
De RvdJ is niet onafhankelijk, niet onpartijdig en heeft geen mandaat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.271.300
Brussel / Rillaar 26 juni 2018.

Morsum Magnificat is al jaren een doorn in het oog van de klassieke pers en de pseudo rechtbank voor journalisten, de Raad voor de Journalistiek, dat bestaat uit journalisten, mediahuizen en op rust gestelde gefrustreerde magistraten die tijdens hun carrière blijkbaar niet aan hun trekken konden komen en nu het vingertje nog mogen opsteken. De RvdJ wordt via de beroepsvereniging van journalisten VVJ/AJBB betaald, een vereniging die deels Vlaams -VVJ- is en deels Waals -AVJB-. De erkenning van beroepsjournalisten is een federale materie, maar de Vlaamse -p-Overheid stopt die verenigingen Vlaams belastinggeld toe waardoor de journalisten ook niet meer onafhankelijk maar politiek gekleurd zijn en dragers van het "systeem" waartegen Morsum Magnificat een ongelijke strijd voert.

Geen verdediging.

Morsum Magnificat zal zich tegen de aantijgingen van de RvdJ niet verdedigen, dat heeft geen enkele zin. Morsum Magnificat heeft geen beroepsjournalisten en is de facto de vijand van de RvdJ. Bij klachten, die blijkbaar worden aangemoedigd, heeft Morsum Magnificat geen enkele kans zodat verdedigen dan ook geen enkele zin heeft wegens vooringenomenheid van al degenen die zetelen of meewerken met de RvdJ. Morsum Magnificat is zich bewust van de overweldigende meerderheid van het "systeem" en kan het nooit van hen winnen.  

Opnamen.

Als er al opnamen werden gemaakt is dat om de auteur te beschermen tegen bedreigingen, valse aantijgingen en leugens die ook hier weer met bakken werden geformuleerd, de woorden die bij de klacht van de familie uit Willebroek in de mond van Morsum Magnificat werden gelegd zijn tijdens dat bezoek aan de koopwoning nooit uitgesproken, de opname bewijst dat, maar zelfs op dat item wil Morsum Magnificat zich niet verdedigen. In een veelal technisch onderzoek dat Morsum Magnificat voert, bepaalt de RvdJ, bij gebrek aan technische kennis, niet wat het maatschappelijk belang is. De notaris heeft tijdens de koopdag gezegd dat de elektrische installatie in orde was en de koper op dat vlak geen kosten zou hebben, klopte niet, bewijs daarvan is dat bij de tweede ronde de notaris dat niet meer herhaalde.

Politie.

Dat de Willebroekse politiek Frank S. goed gezind is blijkt uit het lijvig dossier waarvan de RvdJ niet één pagina heeft gezien en dat nog niet van de baan is. Zelfs de politie van Willebroek, waarvan sommigen bij Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad hebben gewerkt, steunen Frank S. en intimideren de bronnen van Morsum Magnificat. Daartegen werd klacht geplaatst bij het Comité P.  Frank S. mag zich in Willebroek blijkbaar veel veroorloven, maar deze zaak / erfenis is nog niet uit de voeten. Op pertinente vragen van Morsum Magnificat aan Frank S. die, gezien de situatie, met een aangetekend schrijven werden gesteld, reageert Frank niet, ook dát bewijsmateriaal werd bewust niet aan de RvdJ overhandigd. We hebben ook vastgesteld dat door bepaalde diensten het beroepsgeheim wordt geschonden.    

Wordt nog vervolgd.  
Artikel n° : 06/18-7107

Geplaatst : 20:07 26/06/2018
Erik Verbeeck 
Hoofdredacteur

Laatste update ( 26 juni 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.