Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4741553
Laatste artikelen
DE-Islamisering van Europa een verkiezingsitem van Filip Dewinter
Rillaar : Auto uit de bocht aan de Tieltseweg.
Bliksemschade aan computerinfrastructuur Morsum Magnificat-Update1
Huurdersbond kiest weer de kant van de malafide verhuurders.
Vlaams Belang hield Nationale slotmeeting in Dock 3.
Ramsel : Onveiligheid bij gebruik openbaar domein-Update1
10 mei 2018
Bedrijf dat constructie plaatst verwijst naar de organisatoren.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.229.900
Ramsel / Rillaar 10 mei 2018.

-- Update 1 

Onverantwoordelijke burgemeester Luc Peeters.

Het is duidelijk dat de burgemeester van Herselt ook hier weer faalde door de straat niet te laten afsluiten, Morsum Magnificat stuurde de burgemeester daarover een brief MM1805966 met foto's als bewijs en verwijst de onverantwoordelijke Luc Peeters -CDV- naar artikel 135.1 van de gemeentewet en op zijn plichten.

Ramselsesteenweg  : hindernis komende van A.Vandewielelaan, automobilisten moeten het maar zien en stoppen, zo werkt het niet.

-- einde update 1 12:03 13/05/2018

Geef het volk brood en spelen, dat is goed voor de feitelijk failliete Belgische Staat met een torenhoge schuld, dat is ook goed voor de populariteit van de burgemeester die, om dat volk gunstig te stemmen, alles toelaat. In Ramsel moet er zowaar elke week gefeest worden, dat is vandaag ook weer het geval, het openbaar domein wordt dan omgebouwd tot grote feestruimte en bij het opbouwen van de kramen en reclametoestanden wordt de weg niet afgesloten en worden personen en goederen in gevaar gebracht.

Organisator.

We nemen contact met een firma in Nijlen die een groot reclameobject met opschrift Argenta over het openbaar domein plaatst en nog vooraleer het gevaarte goed en wel is verankerd, de auto's er reeds laat voorbij rijden. De zaakvoerder Danny P. steekt de armen in de lucht en verwijst naar de organisatoren die moeten zorgen dat er toezicht is.

PBM.

Op onze opmerking dat de mensen die de werken uitvoeren geen fluohesje of ander persoonlijk bescherming materiaal -PBM-  dragen, verwijst de zaakvoerder naar het feit dat al hun personeel de beschikking heeft over de nodige PBM's.   


Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n : 05/18-7085
Geplaatst :16:09 10/05/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 13 mei 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.