Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4636957
Laatste artikelen
Aarschot PUUUR en Averbode STAN.
Wonen in Vlaanderen is geen grondrecht, maar bestemd voor geluksvogels.
Antwerpen : Vlaams Belang vraagt het inzetten van het leger.
Aarschot Station: Klaar voor de chaos door betalend parkeren?-Update1
Open Vld : Hebben ze er echt niets aan overgehouden?
Theo Franken : Geen woorden maar daden.
11 maart 2018
Francken sluit ogen voor realiteit met huisvesting asielzoekers.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.172.200
Brussel  / Tremelo / Rillaar 11 maart 2018.

Theo Francken kreeg vandaag bij de "Blauwe zender" een forum waarbij de Staatssecretaris mocht komen vertellen dat hij niet wil dat asielzoekers in de privé in appartementen of woningen worden gehuisvest. Meneer Francken moet de realiteit leren en vaststellen dat asielzoekers, zéker in Tremelo, via het OCMW in koten worden gedumpt en dat dat OCMW bakken belastinggeld verbrast door huur te betalen aan huisjesmelkers voor woningen die ongeschikt zijn omdat ze niet voldoen aan de wettelijke voorschriften. Ook Wonen Vlaanderen laat op kosten van de belastingbetaler door de universiteiten bakken studies opmaken maar is een "Wassen neus" die haar job niet doet.

Justitie.

Morsum Magnificat heeft meerdere bewijzen uit dito concrete dossiers dat Justitie malafide verhuurders, onder meer een arbeidsrechter -Em- uit Tongeren, de hand boven het hoofd heeft gehouden, huurders zijn doorgaans het slachtoffer en malafide verhuurders kunnen blijven onwettig verhuren -sic- Slechts in enkele gevallen bij huurgeschillen die voor de Rechter komen, toetst Justitie de situatie aan wet die verhuurders MASSAAL overtreden. De Vrederechter die een onwettig contract dat de verhuurder opmaakt, verbreekt en de huurder op straat zet is daarvan een bewijs. Deze redactie heeft daarvan recent in Genk het bewijs, de verhuurder, zakenman "Franco" verhuurt een illegaal gerealiseerde studio waarvan de Vrederechter het contract verbreekt en de huurder kan vertrekken, de verhuurder wordt niet aangepakt.

Melding.

In de recente klachten die Morsum Magnificat over een verhuurd pand door het OCMW van Tremelo bereiken, hebben wij na intimidatie van de huurder door dat OCMW, prompt een tweede " Melding J18031651 " bij het parket van Leuven geplaatst. Morsum Magnificat beschikt over een stevig en lijvig dossier over het OCMW van Tremelo waaruit moet blijken dat Justitie blind is voor problemen met de verhuring van panden en huisjesmelkers.  Het is de taak van onafhankelijke journalisten om dat in het kader van het algemeen belang aan te klagen. 

Artikel n° : 03/18-7061
Geplaatst : 15:06 11/03/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 11 maart 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.