Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4637025
Laatste artikelen
Aarschot PUUUR en Averbode STAN.
Wonen in Vlaanderen is geen grondrecht, maar bestemd voor geluksvogels.
Antwerpen : Vlaams Belang vraagt het inzetten van het leger.
Aarschot Station: Klaar voor de chaos door betalend parkeren?-Update1
Open Vld : Hebben ze er echt niets aan overgehouden?
Aarschot stad van Melk en Honing?
11 maart 2018
Zestigtal nieuwe bewoners werden letterlijk en figuurlijk de zakken gevuld.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.171.700
Aarschot / Rillaar 10 maart 2018.

Het is een -politieke- gewoonte van gemeenten en steden om nieuwe inwoners uit te nodigen voor verkapte politieke publiciteit wat uiteraard betaald wordt met belastinggeld. De Schepenen van Burgerzaken, Mobiliteit, Welzijn, Communicatie en uiteraard de burgermeester verwelkomden in het Capucienenklooster de nieuwe inwoners waarvan één onder hen de dertigduizendste zou zijn, wie dat was werd niet bekend gemaakt, dat zal later, wellicht als de politieke ziel van die bewoner door de burgemeester Peeters is gekend, bekend worden.

Nieuwe sporthal.

Volgens burgemeester Peeters is Aarschot een mooie stad en volgens hem hebben alle mensen die in Aarschot zijn komen wonen, stuk voor stuk positieve reacties gegeven! Allemaal zijn ze enthousiast over de stad, ze hebben allen, stuk voor stuk, positieve commentaren en ik moet nog de eerste tegen komen die over de stad negatief denkt of spreekt dixit burgemeester André Peeters. Peeters had het over de uitbreiding van de sportsite ter hoogte van de Laak, maar dat blijkt meer wishful thinking dan realiteit.

Rondleiding en geschenk.

Met zijn uitspraak over de nieuwe sporthal vulde de burgemeester figuurlijk, de zakken van de nieuwe bewoners, later in het bruin café werd, mede een soort "shopping bag" een zak letterlijk gevuld. De rondleiding kan wel als geslaagd worden aanzien, alleen was er op de Grote Markt en de Bonewijk wegens kermislawaai quasi niets te verstaan van de gids. 


Schepen Palialunga een politicus van de nieuwe CD&V generatie? Eerst zien, ervaren en dan geloven.

Middenstand.

Op het gebied van nieuwe bedrijven die zich in Aarschot vestigen, is er geen aandacht, tenminste niet voor MORSE-Press Vof die ook nieuw is.


Artikel n° : 03/18-7060
Geplaatst : 9:32 11/03/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.