Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4523564
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Morsum Magnificat start tijdelijk geen nieuwe dossiers op wegens overbelast.
01 maart 2018
Klacht bij Comité P tegen twee inspecteurs van de PZ MEWI.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.162.100
Rillaar, 28 februari 2018.   

Februari is ten einde en sluiten we deze naar gewoonte dan ook af met een recapitulatie van onze maandelijkse activiteiten. Echter, wegens "overbelast", blijven twee nog te publiceren artikels onafgewerkt achter. De komende dagen worden de nog niet gepubliceerde februari nummers afgewerkt en gepubliceerd. Er zijn ook nog enkele nieuwsitems die ook nog op publicatie wachten, helaas zijn onze middelen beperkt en : "we zijn de gazet niet". 

Steun.

We danken langs deze weg ook de enkelingen die de uitgever, zij het met kleine bedragen, financieel steunen, alle baten om onze kosten te dekken helpen, een media zoals Morsum Magnificat - en Apache - hebben het financieel heel moeilijk.

Comité P.

We dienden ook een klacht in bij het Comité P, tegen twee smurfen van de PZ MEWI, vooral wijkagent GP bakte het bruin. Flikken hebben -voor zij die het nog niet mochten weten-, een bij wet - KB 10 mei 2006 - vastgelegde deontologische code. Eén van die inspecteurs GF werkte in 2011 vier maanden bij Corelio en in 2012 bij Het Laatste Nieuws. Als je geen job kunt leren of geen journalist kan worden is er nog altijd een job bij politie, daar let men niet op de kwaliteit maar op de kwantiteit -dixit een hoge ambtenaar van de politieacademie-. En mocht het bij de politie niet lukken, kunnen ze nog altijd in de politiek gaan naar voorbeeld van Jinnih Beels. Het ergste is, dat de smurfen durven beweren dat ze onafhankelijk zijn, terwijl hun administratieve baas de burgemeester is, pers, politiek en politie één pot nat.

Attitude.

Tijdens een persmoment van 15 oktober 2015 in het PLOT te Genk, werd de vinger aan de pols gelegd aangaande de "Attitude" van de politie waaraan diende gesleuteld te worden. Aan de attitude van de twee inspecteurs van de PZ MEWI die onderwerp zijn van een klacht bij het Comité P, moet er dringend gesleuteld worden.

Ander artikel uit het verleden:

Artikel n° : 03/18-7055
Geplaatst : 11:23 1/03/201819:54 28/02/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 maart 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.