Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6252845

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Koppige Vera Vrancken ondanks vergoeding toch financieel gedupeerde.
20 februari 2018
Vijf advocaten waaronder vooral Sven Mary presenteerden hoge facturen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.155.800
Hasselt  / Rillaar 20 februari 2018.

Dat Vera Vrancken van de arbeidsrechtbank gelijk zou krijgen was te voorspellen, maar de vergoeding die de koppige Vera krijgt toegestopt, dekt de vele facturen van haar advocaten niet. Vooral het aanstellen van Sven Mary was vanaf dag één een miskleun, dat heeft deze redactie op 28 september 2012 in Hotel Mercure te Sint Gillis -Brussel- aan Vera Vrancken gezegd. Vrancken moest dat snel toegeven maar toen hadden de klokkenluiders al vele duizenden euro's betaald, vooral aan Sven Mary die het werk van advocaat Iris Exelmans naar de prullenmand verwees en samen met zijn luitenant Sven Debaere het werk van Exelmans voor de poen overdeden, hebben de klokkenluiders op kosten gejaagd. Het was ook wegens die torenhoge rekeningen van Sven Mary dat de andere klokkenluiders om financiële reden afhaakten.

Troostprijs.

Vera Vrancken heeft door deze rechtszaak binnen te halen, een troostprijs ontvangen, de échte rotzooi in en rond de affaire HaZoDi en de stad Hasselt, waar veel gefraudeerd werd en pv’s door Beckers ongedaan werden gemaakt, dat en vele andere vuile zaakjes zijn in dit dossier nooit naar boven gebracht. Vrt journalist Wim Van Den Eynde heeft zich, in tegenstelling tot de hoofdredacteur van Morsum Magnificat, door Vera Vrancken laten inpakken. Van Den Eynde bracht uit frustratie de vuile was van de Vrt rond de HaZoDi affaire naar buiten en werd door de Vrt opzij gezet.Mercure Hotel - vlnr Gert Cox de gevallen vakbondsman van de NSPV - Sven Mary - Sven Debaere 

Carrière.

Vera Vrancken heeft óók ellebogen gebruikt om carrière te maken en wat er exact tussen Vrancken en Beckers is gebeurd zal wellicht nooit aan 't licht komen. Zonder de hulp van de andere klokkenluiders kon Vera niets, zij zelf kan niet eens fatsoenlijk met computers werken en mepte letterlijk op de computer als ze weer eens de oorzaak was van het feit dat de pc vast liep. Zij en de andere klokkenluiders, vooral Serge Delvaux, hebben hun beroepsgeheim geschonden, de ene na de andere hebben koppige Vera dan ook in de steek gelaten.  

Artikel n° : 02/18-7051
Geplaatst : 19:05 20/02/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 februari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.