Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4523479
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Morsum Magnifcat eist recht van antwoord van de Raad voor de Journalistiek-Update1
16 februari 2018
Politielellebel mengde zich in burgerlijke zaak rond huur van een illegaal gebouwde studio.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.153.500
Genk / Brussel / Rillaar 16 februari 2018.

--- Update 1
Zéker maatschappelijk relevant.

De RvdJ oordeelt zómaar zonder kennis van zaken of onderzoek, dat de publicaties van Morsum Magnificat niet maatschappelijk relevant zou zijn, Morsum Magnificat kan de onzin van de RvdJ met meerder bewijsmateriaal tegenspreken en verwijst naar een resem wetten die door de twee naakte eigenaars en de verhuurder met de voeten werden getreden en waarover Morsum Magnificat het laatste nog niet geschreven heeft. Zo is het een raadsel hoe één van de naakte eigenaars een sociale woning heeft weten te versieren. Zo is er door de gemeente Ravels aangaande een vorige bewoner van de studio gewag gemaakt van domiciliefraude waarvoor de politie van Genk aanvankelijk de ogen heeft gesloten. Er is ook sprake van belastingontduiking, overtredingen op de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening -VCRO- en dat een Inp. van de politiezone Brussel-West zich schuldig maakt aan belaging, huisvredebreuk, bedreigingen en diefstal is volgens de Roddelkrant van de Journalistiek allemaal niet maatschappelijk relevant, volgens Morsum Magnificat mogen en kunnen dergelijke feiten niet genoeg onder de aandacht van het publiek worden gebracht. 

Censuur.

De Raad voor de Journalistiek fnuikt de persvrijheid en probeert het werk van niet bij de beroepsvereniging van journalisten het werk van onafhankelijke journalisten te verhinderen dat is een schending van artikel 25 van de grondwet door in feite censuur te plegen.

--- einde update 1 20:10 16/02/2018

RECHT VAN ANTWOORD

Het was een burgerlijke zaak over de huur van een inpandige studio die aan de auteur van dit artikel en de zaakvoerder van MORSE-Press Vof werd verhuurd. De huurders dienden op 15 juni 2017 bij de Vrederechter te Genk een verzoekschrift in om de huur te verbreken. De verhuurder was voldoende op de hoogte welk vlees hij in de kuip had. Franco had immers in het verleden al in 2012, in netelige zaken waarbij hij als juwelier betrokken was, beroep gedaan op Morsum Magnificat, onder andere in de zaak Monique C.

Verstoren rustig huurgenot en schending privacy.

Probleem was dat de verhuurder het verhuurde beschouwde als een verlengstuk van diens eigen woning, dat was ook al het geval met zijn vorige huurster, die daarvoor is verhuisd. Toen de nieuwe huurders op dag één duidelijk maakten dat zij het ongelimiteerd binnen en buiten lopen van de verhuurder Franco niet zouden tolereren, veranderde de verhuurder in een duivel en begonnen de pesterijen al één dag vooraleer de huur een aanvang had genomen. De vriendin van de zoon van de verhuurder, politie inspecteur bij de zone Brussel-West, die de huurders en vice versa niet kende is al op 12 juni 2017 gestart met het belagen, bedreigen, pesten en nog een resem andere strafbare feiten zoals de diefstal van de voice recorder. De politie- inspecteur heeft door haar optreden van een burgerlijke zaak, een strafrechtelijke gemaakt. 

Leugens aan de RvdJ.

De klacht die "X" bij de RvdJ plaatste, puilt uit van halve waarheden en hele leugens, de RvdJ publiceert dat zonder de versie van de beklaagde te hebben gehoord. 


De zoveelste belaging dagen na elkaar en schending van de privacy door de politie- inspecteur van Brussel- West met op de achtergrond haar vriendje Roberto. Geen van beiden hadden daar aan en in de privé vertrekken van de huurders iets te zoeken en zéker niet binnen te gluren in de woonkamer van de huurders. Noch de politie- inspecteur, noch haar vriendje waren betrokken partij in de huurzaak. Roberto blijft achter de scheidingsmuur van het terras en de tuin, zij, de politie- inspecteur negeert de waarschuwing van privé terrein en daagt de huurders uit.

Recht van antwoord.

Erik Verbeeck zal nu een geding tegen de Raad voor de Journalistiek op het getouw zetten beginnende met de eis tot publicatie van een Recht van Antwoord. Ondertussen is er strafklacht tegen de politieagente geplaatst voor een aantal feiten waaronder de diefstal van de voice recorder Olympus die binnen de gehuurde studio werd ontvreemd. Ook daaromtrent legt de politie-inspecteur valse verklaringen af, zij beweert dat de recorder op een andere plaats lag, maar er is bewijsmateriaal dat zij ook hierover liegt. 

Wordt nog vervolgd.

Artikel n° : 02/18-7045
Geplaatst : 15:13 16/02/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 februari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.