Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227678

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Willebroek : Opgedoekt Top Clean GCV duikt op in privébedrijf van Frankie.
15 februari 2018
Geen uitleg willen geven, vuisten gebruiken en klacht indienden, wat is er te verbergen? 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.152.700
Willebroek / Rillaar 15 februari 2018.

Top Cleaning GCV is wel degelijk opgedoekt en vereffend, Morsum Magnificat heeft dat correct gebracht. Deze informatie was en is te vinden op de KBO die dat ook nog telefonisch bevestigde. Maar zelfs bij de kruispuntbank had men niet door dat Frank S., alias Frankie, zijn Top Cleaning ondergebracht heeft in het landbouwbedrijf dat onder zijn persoonlijke naam met een ander KBO nummer wordt gerund, Top Cleaning bestaat nog wel degelijk. Of Top Cleaning zómaar in dat privé bedrijf kon worden ondergebracht wordt nog nader onderzocht, er is in ieder geval geen passende Nacebo code die dat toelaat, of de BTW administratie dat gaat goed vinden is nog af te wachten.

Agressief.

Zakenman Frank alias Frankie weigert vragen van Morsum Magnificat over zijn Top Cleaning te beantwoorden, er blijkt een klacht bij de Smurfen van Willebroek te zijn ingediend, eerder was dat ook al het geval bij de Roddelgazet voor de Journalistiek -RvdJ-. Nu blijkt ook dat "Frankie" zijn vuisten heeft gebruikt om diens broer Jozef te bewerken en ook voor die agressie dienden de Smurfen van Willebroek een klacht te noteren, het is trouwens niet de eerste keer dat Frankie zijn broer in het kader van een erfenis bedreigt.


Als Morsum Magnificat om een reactie vraagt, komt die er niet, als we de waarheid publiceren - Top Cleaning was op 31 ,december 2014 vereffend, ze hoeven niet blij de smurfen te gaan janken. 

Veel aan de hand.

Het moet blijken, dat Frankie zich als heer en meester gedraagt, grote bouw- en graafwerken aanvangt zonder dat hij daarvoor een vergunning heeft! De dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente Willebroek stond er bij, keek er naar, maakte foto's en stuurde op 7 juli 2014 wel een aangetekend schrijven, maar daar bleef het bij. Bij LNE van de provincie werd er gewag gemaakt van een bouwovertreding, die er wel degelijk was, maar in documenten die de gemeente Willebroek tegen betaling afleverde is het vakje "bouwovertreding" niet aangevinkt. Er is in dit lijvig dossier heel veel aan de hand en er werd door partijen een nieuwe advocaat aangesteld en er zullen op korte termijn juridische stappen richting een Onderzoeksrechter genomen worden, er is bij het opmaken van akten bij de notaris te Willebroek sprake van meineed.

Wordt asap vervolgd, we zijn de gazet niet 

Artikel n° : 02/18-7044
Geplaatst : 18:06 15/02/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 16 februari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.