Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4523502
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Telenet's Grote Netwerfklucht zet abonnees in Rillaar weer zonder betaalde diensten-Update1
29 januari 2018
Upgraden net wordt op een onveilige manier door goedkope krachten uit Oost- Europa uitgevoerd


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.137.400
Mechelen / Rillaar 29 januari 2018.

--- Update 2 
Korte onderbrekingen.

Al bij al bleef het lange uitschakelen van het net uit, het bleef bij enkele korte onderbrekingen onder meer wegens het vervangen van een kabel die de Tieltseweg overspande, het is vaak dat de mantel van co-axiale kabels met aluminium buitenmantel -waskoord, red- bij overspanning van de straat breken en signaalverlies en ingress veroorzaken.

Onveiligheid troef.

Opnieuw en dit in het gezichtsveld van deze redactie, werkt Besix en / of haar Oost-Europese onderaannemers, onveilig. Op de foto ziet u dat twee personen met ladders op dezelfde paal werken uitvoeren, de onderste draagt zelfs geen helm wat wel degelijk verplicht is. Helga Kunert moet bij Telenet haar werk veel beter doen.

Veiligheid daar -s- preekt men veel over, in de zijzak van de persoon op de hoogste ladder zit er gereedschap dat naar beneden kan vallen en de onderste draagt niet eens een helm, dat behoort tot de grote netwerfklucht van Teleslet die zelfs geen eigen infrastructuur bezit om hun kabelnet op te hangen en de vaak ondermaatse elektriciteitspalen van DNB's moet gebruiken en de kabels veel te laag langs en over de straat hangen. 

--- einde update 2 9:03 31/01/2018  

--- Update 1 
Morsum Magnificat heeft niets te leren van Telenet.

Uw hoofdredacteur was in een vorig leven al sinds 1974 bedrijvig in de wereld van de kabeldistributie en niet op het laagste, maar op het hoogste niveau. Onder meer in 1999 nog voor Electrabel Distributie Zuid Vlaanderen en kent de ondermaatse netten die Telenet veel te duur heeft aangekocht door en door. Telenet is te veel politiek en te weinig techniek. 


Dit en veel ander bewijsmateriaal maakt Morsum Magnificat ten opzichte van de klassieke pers exclusief 

--- einde update 1 9:04 29/01/2018

Telenet gaat vandaag onder meer deze redactie éénzijdig voor de derde keer op vrij korte termijn een ganse dag alle communicatiemiddelen waarvoor de abonnee betaalde uitschakelen. Dat wil dus enerzijds zeggen dat abonnees voordien voor minderwaardige kwaliteit betaalden. Ook het GSM Bereik in Rillaar is ronduit slecht er zijn daarover veel klachten die gebundeld worden om aan de Ombudsman Telecom te overhandigen.

Grote Netwerfklucht.

Wat Telenet tijdens de vorige onderbrekingen in december 2017 onder meer heeft gedaan is het op een onveilige wijze door Bulgaren en Polen het laten vervangen van printplaten van de abonnee aftakdozen. In feite zou ook de behuizing moeten vervangen worden en ook nieuwe connectoren met betere specificaties qua aanpassing. Het verdelen op hogere frequenties van signalen vergt ook een betere aanpassing van de onderdelen die de groeplooptijd ten goede moeten komen. Maar ook Telenet vult politieke zakken - zie Siegfried Bracke- en dan moet er bespaard worden op de kwaliteit! Bovendien is er nog steeds geen degelijke controle en de NBN C90 is in feit nog steeds niet vervangen, ook Telenet is politiek verziekt en dan mag alles, het zijn politieke zakkenrollers.


Hebben klanten van Telenet dan niet het recht om te weten "wat" ze eigenlijk verbeteren?


Karakteristieke impedantie.

Het kabelnet van Telenet bestaat uit een zootje van co- axiale kabels, sommigen, zoals vel gebruikt in Mechelen van het type 1400 van Dour en zelfs het type 2009 van Pope, dat zijn volgens deze redactie "waskoorden". het kris- kras door mekaar gebruiken van diverse soorten co- axiale kabels komt de karakteristieke impedantie niet ten goede en metingen met een TDR geven dan ook onjuiste afstanden weer.

Infrastructuur.

Telent gebruik om haar net op te hangen, de infrastructuur van het elektrische laagspanningsnet van DNB's zoals Eandis en Infrax, zelf heeft Telenet geen middelen om hun verdeelnet op te hangen, kortom het is één grote klucht.Nadat de grote netwerfklucht is gepasseerd blijven nog simpele technische fouten achter zoals hier bij de bevestiging van deze abonnee aftakdoos waar twee "spacers"  ontbreken. Spacers moeten vermijden dat door de beweging van het -palen- net, de co-axiale kabels aan de connectoren afbreken. Dit soort opmerkingen kunnen wij met bosjes over Teleslet boven halen. Bij Telenet reageert men nooit op onze op- of aanmerkingen, nogal wiedes Morsum Magnificat hebben ze in tegenstelling tot de kontlikjournalisten niet in de hand en wij kunnen met professionele kennis van zaken spreken en schrijven.


Meer volgt, we zijn de gazet niet

Artikel n° : 01/18-7034
Geplaatst : 7:47 29/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 01 februari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.