Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4323248
Laatste artikelen
Prachtige Heirmanklok : Vierde generatie vecht om voorbestaan en aandacht.
Naaktfuif : Open Vld politicus mag na persaandacht over naaktfuif in de gazet janken.
Tielt-Winge : Burgemeester kent zijn gemeentegrenzen niet en erger-Update1
Politie : Wat is verschil tussen bijklussen en zaakvoerder van een bedrijf?
UZ- Leuven blijft in boosheid volharden in het schenden van privacy van haar patiėnten
De schending van het beroepsgeheim is zoals de dagelijkse kost van Jeroen.
23 januari 2018
Politie, brandweer enzovoort schenden uit persgeilheid hun beroepsgeheim regelmatig.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.127.600
Rillaar 23 januari 2018.

De minister van Binnenlandse Zaken zelf persgeil als al de rest mocht in Ter Zake komen vertellen dat er naar aanleiding van een gelekte controle in Brussel Noord een onderzoek loopt naar de schending van het beroepsgeheim bij de politie, we lachen ons bij Morsum Magnificat plat over deze huichelarij. Laat de minister telkens bij een incident wanneer de fotograaf van de gazet of de journalist vaker sneller ter plekke zijn dan de hulpdiensten een onderzoek instellen naar de bron van de fotograaf / journalist. 

Vanaf het CIC.

Morsum Magnificat voerde in het kader van de ASTRID Leaks veel onderzoek en getuigenissen van brandweermannen die van hun bazen bij hun dienst vanaf het CIC journalisten dienden te informeren over gebeurtenissen. Een commissaris uit de Noorderkempen getuigde dat VTM etentjes aanbood in ruil voor informatie, de commissaris reageerde met " nee bedankt, mijn vrouw kan goed koken". Bronnen die een gratis abonnement op de gazet krijgen toebedeeld is ook een veel toegepaste methode om bronnen te betalen - lees omkopen -. Het gaat niet alleen om het schenden van het beroepsgeheim maar ook passieve en actieve corruptie. 

Informatie uit het DIV.

Morsum Magnificat legde over een smurf van de PZ BRT bloot dat FC informatie uit de inschrijving van voertuigen aan een vriend doorspeelde en de vriend verwittigde dat het over informatie handelde die niet in handen mocht komen van de hoofdredacteur van Morsum Magnificat die in het bericht met naam werd genoemd! De smurf heeft een frituur in Baal dat ligt in de politiezone waar hij dienst heeft, dat is primo; niet toegelaten en secundo; de kat bij de melk zetten, wij van deze redactie zullen daar geen gratis frietje krijgen ....

Artikel n° : 01/18-7031
Geplaatst : 10:26 23/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.