Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4523418
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Algemene Directie Energie van de FOD Economie en haar administratie ongeloofwaardig.
21 januari 2018
Attaché liegt over de aflevering van een aangetekende brief.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.126.200
Brussel  / Rillaar 21 januari 2018.

De woordvoerster van de FOD Economie staat om de haverklap bij de rode rakkers van de Reyerslaan -Vrt-  voor de micro van dat zogenaamd zelfverklaard inspecteurke om uit te leggen hoe het allemaal moet. In het toezicht op de conformiteit van de elektrische installaties faalt de Algemene Directie Energie grandioos. De FOD Economie worstelt al minstens tien jaar om een nieuw AREI op poten te zetten, echter de ambetantenaren slagen daar niet in en moeten beroep doen op privé bedrijven, maar ook daar gaat het moeizaam, we wachten nog steeds op een nieuw AREI. Ook met de FOD WASO kan de FOD Economie geen overeenkomst bereiken voor de elektrische installaties en machines waar werknemers bij betrokken zijn.

Administratie.

Op 12 december 2017 stuurt Morsum Magnificat een aangetekend schrijven naar de FOD Economie, Bpost vermeld op haar E- tracker dat de brief op 16 december 2017 werd afgeleverd. In haar brief van 15 januari 2018 beweert Ataché Antoine dat de brief pas op 8 januari 2018 is afgeleverd! De FOD Economie draait vierkant of ze hebben tussen 16 december 2017 en 8 januari 2018 geen poot uitgestoken, "Het volk" mag dat gerust weten, Morsum Magnificat levert hier het formeel bewijs.


"Nul" Toezicht op de gevaarlijke aftakkingen.

Recent leverde deze redactie voor de zoveelste keer het bewijs dat de FOD economie "nul" toezicht uitoefent op de gevaarlijke aftakkingen naar woningen, Morsum Magnificat regelmatig tot groot ongenoegen van de ambtenaren van de Directie Energie de vinger aan de pols houdt. In Rillaar diende Eandis na een melding van Morsum Magnificat meteen een nieuwe aftakking aan te leggen. Nogal wiedes dat de FOD er in de zaak Willebroek als de kippen bij is om Morsum Magnificat ongelijk te geven wat niet zo is.

Vergewis u op onderstaande linken van de gevaren van niet conforme elektrische installaties en stel de FOD Economie in gebreke voor het te laat is!

Kortsluitproeven 

Recht van antwoord, nagels met koppen : 

Artikel n° : 01/18-7030
Geplaatst : 16:28 21/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 21 januari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.