Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4523407
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Berlare het gehucht van de Gucht met uitmuntende wegpiraten.
20 januari 2018
Rechter D'Hondt deelde monsterboete uit van meer dan zestigduizend euro.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.124.800
Berlare  / Rillaar 20 januari 2018.

Volgens een bericht in een grote gazet die blijkbaar over zeer goede -betaalde?- bronnen beschikt, heeft de beroemde persgeile en beruchte Rechter D’Hondt bij de politierechtbank in Dendermonde een monsterstraf uitgesproken. Berlare noemen wij hier bij deze redactie  "Het Gehucht van de Gucht " onder meer omdat dat OCMW behoevende ouderen bij minus zes graden letterlijk in de kou in een festivaltentje op camping Primaveira liet slapen, maar wel twee dekens ter beschikking stelde. Onze ervaringen in Berlare waren heel ver onder het sociaal aanvaardbare.

Meer wegpiraten in Berlare.

Binnenkort mag ook een andere snelheidsduivel bij de politierechtbank te Dendermonde zijn prijs gaan ophalen. RD speelde een spelletje met de flitstoestellen van de politie, ging creatief om de herkenbaarheid van de  nummerplaat van zijn supersnelle motorfiets die verschillende keren geflitst werd. Maar door de creatieve omgang met de nummerplaat kon men de overtreder aan de hand van de inschrijving bij het DIV niet identificeren. Toen hij in een korte periode opnieuw werd geflitst herkenden de wetsdienaars de man aan de helm, kledij, etc,  werd hij klem gereden en werd zijn motorfiets stante pede in beslag genomen. Het resultaat wordt binnenkort bekend.

Rechter.

Maar politierechter D’Hondt heeft blijkbaar geen weet van het feit, dat zijn collega Rechtere en echtgenote van onze aller –sic- Karel de Gucht met haar Porsche in vreemde omstandigheden -met een glaasje te veel op?- in de voortuin van een gezin in Zele / Berlare terecht kwam. De zaak werd –uiteraard- in de doofpot gestopt, één bron - een advocaat - bevestigde het aan deze redactie, uiteraard is Mireille niet voor de Rechter moeten komen en de gedupeerden willen in Berlare liever geen moeilijkheden met het systeem. Ook GVA schreef er over maar het bleef bij geruchten in de gang.   

Artikel n° : 01/18-7027
Geplaatst : 11:57 20/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 20 januari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.