Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4398838
Laatste artikelen
Oudenburg en de kortsluiting : Infrax weigert te antwoorden op vragen MM
Departement Omgeving opent pad voor blinden en slechtzienden op Kalmthoutse Heide
Raad voor de Journalistiek niet onafhankelijk : Kompanen van "X" veroordeeld door Vrederechter.
Rillaar : Verborgen nalatig gebrek bij dumpverkoop woning bloot gelegd-Update2
Kiesplicht en de politieke keuze van Morsum Magnificat.
Genk : Parket Tongeren seponeert drie klachten van zedenfeiten-MM-271-09
18 januari 2018
Gedupeerden gaan naar burgerlijke rechtbank voor schadeclaim.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.124.900
Genk / Rillaar 17 januari 2018.

MM_271_09_Genk_Sepo2018.pdf

De affaire rond de huur van een illegaal gebouwde studio en de klacht van de politie-inspecteur bij de Roddelgazet van de Journalisten - RvdJ - is, zoals we reeds hebben aangekondigd nog lang niet van de baan. In wat die klacht bij de RvdJ vooraf gaat heeft het Parket van Tongeren drie klachten met betrekking tot zedenfeiten geseponeerd en kan er naar de burgerlijke rechtbank worden gestapt. Op 16 januari 2017 werd bij de burgerlijke rechtbank een verzoekschrift ingediend waarbij van G. alias Pino, een fikse schadevergoeding wordt gevraagd. Het gaat om de broer van de Genkse juwelier "Franco", die zelf ook al diezelfde dag voor niet betaalde facturen voor de Vrederechter werd gedaagd. 

Liegen is troef.

De juwelier die MORSE-Press Vof opdracht gaf om een dossier voor de dienst RO van Genk op te maken, betaalde een voorschot maar koppelde zijn private emoties aan het zakelijke. Omdat de eenzame man gezelschap van diens huurders niet kon afdwingen, blies hij de opdracht éénzijdig en bruusk af, ondertussen werden wel een resem prestaties verricht die het voorschot ruim overtreffen. Zo werden er met diens goedkeuren contacten gelegd met de stad Genk, met twee architecten en werden door MORSE-Press Vof met AutoCAD technische tekeningen gemaakt. Franco haalt ook aangetekende brieven niet af. 

Belastingen.

De juwelier betaalde aan MORSE-Press Vof voor dat dossier een voorschot maar wilde liever een factuur voor donatie dat kon hij dan in zijn boekhouding als kosten in mindering brengen dixit Franco. Voor MORSE-Press Vof, die als kleine onderneming niet BTW-plichtig is, maakt dat niets uit, als de ontvangsten maar met een factuur geofficialiseerd worden. De juwelier is in creatief omgaan met de fiscus hier niet aan zijn proefstuk, maar dat is stof voor later en bewijsmateriaal zal op tijd en stond getoond worden.Dit en meer niet gemaskeerd bewijsmateriaal werd aan het Parket overgemaakt, we kennen natuurlijk de rol van de PZ CARMA niet, maar daar komen we ook nog wel achter.  Hier komt "Pino" op een afstand van minder dan tien meter in het zicht van de eigenaar van de auto -MORSE-Press Vof- tegen de Clio plassen en dit is geen alleenstaand geval.

Meer volgt in Morsum Magnificat.

Artikel n° : 01/18-7025
Geplaatst : 9:18 18/01/2018

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 20 januari 2018 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.