Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4527499
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Elektrische auto's : Geen 10 uur rijden maar wel 10 uur opladen is boerenbedrog.
06 januari 2018
De waarheid die de klassieke pers angstvallig ten dienste van haar politieke broodheren verzwijgt.


 website Morsum Magnificat : 4.111.100
Brussel / Rillaar 06 januari 2018.

Het moet zijn dat, ondanks de goede relaties tussen de klassieke pers en Bart Tommelein rond het aansmeren van elektrische auto's, geen soelaas heeft gebracht, de Vlaamse -p-Overheid -waar zit de competentie?- heeft geld te veel omdat de subsidies niet worden opgevraagd, nogal wiedes. 

Elektrische installaties.

Het is een feit en het staat als een paal boven water dat negentig procent van de elektrische installaties een puinhoop zijn en een gevaar zijn voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie. Wie een batterij van een elektrische auto op korte tijd wil opladen zal ook, om diens elektrische installatie aan te passen, in de beugel moeten tasten, maar dat wordt verzwegen!En voorbeeldje van de staat van elektrische installaties in woningen, hier een VFVB -gewapende- kabel waarvan de geleiders vlak naast buizen van de centrale verwarming met een lusterklem werden verbonden, maar de aarding werd dat niet, dat is niet alleen gevaarlijk, maar zelfs crimineel ! Spanning is er wel degelijk de Volt alert van Fluke toont dat aan.

Tien uur op en tien uur laden.

Een doorsnee kleine elektrische auto kan zo'n tien uur rijden en dan moet de batterij, waarvan de vervuilende samenstelling milieubelastend is, opgeladen worden. Voor wie niet beschikt over een 3-fasig elektrisch stopcontact zal de batterij minstens tien uur moeten laden. Wie dat in drie    vier uur wil doen, zal een 3-fasige aansluiting moeten aanleggen en dat betekent een verzwaring van de elektrische installatie. Een verzwaring -art.276 AREI- van de elektrische installatie betekent aanzienlijke kosten en vaak een gedeeltelijke vernieuwing van de bestaande elektrische installatie waarvoor een keuring door een erkend organisme moet worden uitgevoerd. Voor elke aanzienlijke wijziging van de elektrische installatie moeten ook schema's -etc- worden opgesteld -art.2 KB 27 juli 1981-.Bart Tommelein is een bijzonder gladde jongen die aan iedere vinger vijf klassieke journalisten heeft hangen die klakkeloos "zijn" waarheid verkondigen, Schauvliege produceert in haar politiek kraam wetten die ze niet wil / kan handhaven. Sinds Morsum Magnificat het dossier Rock- Werchter heeft doorgenomen is Schauvliege bij Morsum Magnificat haar sympathieke persmadam Brigitte ten spijt naar het bezemhok verwezen. 

Hoge kosten.

Wie nog over een oude elektrische installatie van vr 1981 beschikt zal, om zijn elektrische installatie aan te passen, al vlug vijfduizend euro kosten dienen te maken, maar daarover zwijgt Bart Tommelein liever, echt boerenbedrog van de minister. Ook de Groenen houden zich over het milieu en de batterijen gedeisd, ook over de -on-veiligheid bij een verkeersongeval zwijgt men angstvallig, de kortsluitstroom van batterijen is veel hoger dan van een laagspanningsaftakking in een woning. Men waarschuwt wel voor batterijen van een GSM maar over die van een auto, bijvoorbeeld bij een ongeval, zwijgen Bart Tommelein en de Vlaamse -p-Overheid.

Andere artikels over dit onderwerp :
10 nov 15 Leuven : EANDIS is ons nog steeds het antwoord schuldig!!
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=6572&Itemid=0


29 april 2010
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3056&Itemid=2

Artikel n : 01/18-7015
Geplaatst : 8:40 6/01/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 06 januari 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.