Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4527650
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Frank Deboosere in de ban van de wind-MM-271-05
02 januari 2018
Als bouwwerken omvallen is de wet dan niet nageleefd?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.107.800
Rillaar 02 januari 2018.1986 Thijsmans gebouw 140 Mb straalverbinding Antwerpen - Roosendaal - Andrew paralbolische antenne met sokkel gerealiseerd door Verbeeck & C - Morsum Magnificat -. De antenne heeft een horizontale openingshoek van 8 en mag dus niet bewegen of de telefonieverbindingen waren verbroken. Verbeeck & C maakte over gans Belgi tientallen gelijkaardige straalverbindingen in opdracht van de RTT van toen.  

MM_271_05_Wind.pdf

De weerman van de Vrt, Frank Deboosere, stelde zich deze morgen in de madammen op als een kip zonder kop en een deed zeer domme uitspraak. In het kader van de weersverwachting zei Frankse -want je kan dat toch geen "man" noemen, hoogstens een postkaart-  "je moet niet op het dak gaan kruipen", aansluitend was Frank van oordeel dat er ook geen bladeren in de dakgoot moeten liggen!

Wind.

In vele lastenboeken zijn de voorwaarden opgenomen waaraan constructies moeten voldoen, zo is er een Belgische norm uit 1988, de NBN B03-002-1 voor statische belasting en NBN B03-002-2 voor dynamische belasting. In die normen, die door het corrupte en incompetente systeem nooit geratificeerd, blijken te zijn, worden de regels vastgelegd van de windeffecten waaraan constructies moeten voldoen, zo mag bij een storm van 120 km/u een bouwwerk, kraan of elektriciteitspaal NIET omvallen. Wakkere burgers die het hoofd niet naar de grond maar naar boven richten, zullen genoeg constructies aan gebouwen ontdekken waarvan je als gewone sterveling kan vaststellen dat ze onstabiel zijn. Burgemeesters zijn in het kader van artikel 135.1 van de NGW gehouden dergelijke onstabiele situaties aan te pakken, maar uit politieke overweging doen die witteboordencriminelen dat niet.

AREI.

Dezelfde burgemeesters die zetelen in de beheerraden van de DNB zoals Infrax en Eandis, sluiten ook daar weer hun ogen voor de duizenden elektriciteitspalen die NIET voldoen aan de wettelijke voorschriften zoals voorzien in artikel 155 e.v. van het AREI. Elektriciteitspalen die bij 120 km/u omvallen, voldoen niet aan de wet, ze zijn meestal niet voorzien op de sollicitaties die ze moeten verwerken en dat is HONDERD PROCENT de schuld van het incompetente en corrupte Belgische systeem.

Speciaal voor Frank Deboosere, de verzekeraars , de Experts, de politie, de brandweer,

hieronder de link naar WTCB  :
http://www.wtcb.be/homepage/index.cfm?cat=publications&sub=search&keyw_id=3525

of ook deze link :
http://www.wtcb.be/homepage/index.cfm?cat=publications&sub=bbri-contact&pag=Contact28&art=421
Constructies die voldoen aan deze normen vallen niet om. 

Artikel n : 01/18-7013
Geplaatst : 14:41 2/01/2018

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 04 januari 2018 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.