Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4527527
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Morsum Magnificat op ramkoers met de Raad voor de Journalistiek -RvdJ-.
30 december 2017
RvdJ geeft forum aan leugenaars om Morsum Magnificat te intimideren.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 4.103.400
Willebroek / Brussel / Rillaar 30 december 2017.

Het water zal Pieter Knapen van de RvdJ dun door de pijpen der illusie stromen indien hij denkt dat de feitelijke belaging van de hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever van Morsum Magnificat, enige invloed zal hebben op de activiteiten van Morsum Magnificat. Knapen valt Morsum Magnificat aan via verkeerd geadresseerde brieven van klagers uit Willebroek die een klacht formuleren die uitpuilt van leugens. Door deze klacht denkt de familie S. uit Willebroek Morsum Magnificat te intimideren en zodoende het onderzoek te verhinderen.

Ramkoers.

De hoofdredacteur van Morsum Magnificat, dat in 1983 is opgericht en in 1989 werd omgevormd naar een professionele versie, was lid van diverse verenigingen -UPP, VJPP, VJV, VVOJ- en heeft tijdens dat lidmaatschap vastgesteld dat al die verenigingen één pot nat vormen die stuk voor stuk om financiële redenen niet onafhankelijk zijn. Om die reden heeft Morsum Magnificat zich ontdaan van het lidmaatschap van al die verenigingen. De RvdJ is de slippendrager van de politiek en justitie en wil controle over de pen iedere journalist, maar bij Morsum Magnificat slagen ze daar niet. Klagers laten de recht van antwoordwet links liggen en stappen meteen naar de RvdJ waar klachten tegen Morsum Magnificat blijkbaar gestimuleerd worden. 

Rechtszaak komt er aan. 

Als de Raad voor de Journalistiek de leugens die haar worden toegespeeld over de hoofdredacteur van Morsum Magnificat publiceert volgt een nieuw kortgeding tegen de RvdJ, dit is geen bedreiging maar een belofte. Op 1 januari 2018 wordt MM_271_01 gepubliceerd en Pieter Knapen, gewezen schildknaap van de BRT/VRT, is al in kennis gesteld. De pseudo rechtbank voor journalisten kan de leugens van klagers niet klakkeloos overnemen en publiceren.

Artikel n° : 12/17-7004
Geplaatst : 15:20 30/12/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 30 december 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.